Acest concurs a expirat în data de 2020-02-16. Vezi concursurile active aici.
Bucura-te de ingrijirea speciala Nivea Men, achizitioneaza produsele tale preferate si ai sansa sa castigi premii pentru o distractie pe cinste alaturi de priet

Fie ca esti fan Nive Men Deep si iti place sa folosesti produse care te sustin sa te depasesti zi de zi sau esti un barbat puternic cu piele sensibila, care se bazeaza pe produsele Nivea Men Sensitive, ai aceleasi sanse de castig.

Cumpara produse Nivea Men in valoare de minim 25 Ron din orice magazin care comercializeaza produse Nivea Men de pe teritoriul Romaniei, apoi inscrie datele tale personale, detaliile magazinului si numarul bonului fiscal in formularul online pe care il gasesti pe pagina campaniei nivea.ro. 

Ai sansa sa castigi prin tragere la sorti bilete la meciul El Clasico (Real Madrid – FC Barcelona) din 1 martie 2020, care va avea loc pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, pentru tine si inca 4 prieteni, impreuna cu transportul si cazarea aferenta. 

Sau poti castiga prin tragere la sorti unul din celelalte premii oferite in campanie: un voucher Intersport in valoare de 500 Ron (din cele 10 vouchere puse in joc) sau una din cele 30 de mingi Adidas.

Perioada promotiei nationale: 15 ianuarie – 15 februarie 2020.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (2 Voturi)