Acest concurs a expirat în data de 2020-04-23. Vezi concursurile active aici.
Stai acasa, te orientezi mai mult catre shopping-ul online, care este mult mai safe si poti castiga 1.000 de lei.

Cum suna asta?

Nu renunta la lucrurile pe care ti le doresti si nici la fericirea pe care o aduce deschiderea „cadourilor” de la tine pentru tine.

Beez are doua masuri de siguranta atat in ceea ce priveste sanatatea cat si bugetul tau:

  • Plasezi toate comenzile prin BeezPay. Adica ai optiunea sa comanzi acum si sa platesti mai tarziu. BONUS, ai si cashback, nu uita, pretios sa aduni bani in perioada urmatoare!
  • Salvezi cardul in aplicatie. Ceea ce inseamna ca platesti online. Nu mai folosesti cash-ul in aceasta perioada si reduci astfel contactul cu persoanele straine.

Simplu, nu? Respecta aceste doua reguli de baza marca Beez. Foloseste in siguranta optiunea BeezPay (cash-free) si intra in tombola pentru un premiu de 1.000 de lei.

In plus, daca folosesti acest cod promo VPF3N1 la inregistrare, vei primi 10 lei in contul tau.  Click aici pentru inregistrare!

Campania va fi available online, in perioada 19 martie - 22 aprilie si va cuprinde doar comenzile valide & nereturnate pana la incheierea ei.

Beez este un startup romanesc, o platforma prin intermediul careia recuperezi o parte din banii cheltuiti pentru cumparaturile online. Inregistrarea in platforma este gratuita. Astfel poți economisi bani simplu si usor. 

Cum se foloseste: Inregistreaza-te pe  platforma Beez, cauti in bara de search magazine, produse sau branduri, dintr-o varietate de peste 470 de magazine. In momentul in care te-ai hotarat si realizezi comanda ti se distribuie automat un comision, in contul tau beez. Valoarea comisionului variaza in functie de magazin si este stabilit intr-un anumit procent (pana la  15% cashback) .

Click aici   pentru inregistrare !

5 din 5 (3 Voturi)