Acest concurs a expirat în data de 2022-06-16. Vezi concursurile active aici.
Campionii de zi cu zi trebuie sarbatoriti!

Exersezi in fiecare zi. Uneori iti vine sa renunti. Intampini esecuri, obstacole, greutati. O iei de la capat si incerci din nou, altfel.

Chiar daca nu esti sportiv de performanta, drumul de la visul tau la realitate este acelasi. Mai tii minte rezolutiile tale de la inceputul anului? Noi te sprijinim sa fii mai aproape de visul tau. Intra in concurs si poti castiga unul dintre cele 5 echipamente sportive, in valoare de 2500 de lei. Sportul si miscarea te vor ajuta sa continui sa faci eforturi pentru a-ti indeplini Rezolutiile.

Ce trebuie sa faci:

  • Conecteaza-te pe Youtil.ro.
  • Impartaseste cu noi unul dintre succesurile tale zilnice care te aduce mai aproape de rezolutia de la inceputul anului si intri in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 5 echipamente sportive, in valoare de 2500 de lei.

Ce poti sa castigi:

  • 5x echipament sportiv, in valoare de 2500 lei

Campania promotionala "Campionii de zi cu zi trebuie sarbatoriti!" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 27 aprilie - 15 iunie 2022.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (3 Voturi)