Acest concurs a expirat în data de 2020-09-15. Vezi concursurile active aici.
CaliVita te pregateste de scoala!

Ce trebuie sa faci:

Cumpara Pachet Imunitate Liquid C+ Bioflavonoids and Rose Hips, vitamina C lichida si D-drops, vitamina D3 lichida, in perioada 17 august – 14 septembrie 2020 si intri automat in tragerea la sorti pentru premiile saptamanale.

Ce poti sa castigi:

  • 4x Tableta Lenovo E10 TB-X104F, 16GB, 2GB RAM, o tableta multimedia pentru intreaga familie, cu functie de control parental, care permite parintilor sa verifice activitatea online a copiilor. 
  • 4x Ghiozdan Tiger Family cu spate ergonomic aerisit, barete si curea pentru torace reglabile, cu un compartiment principal spatios, confectionate din material impermeabil si material reflectorizant aplicat pe ghiozdan.
  • 4x Penar Herlitz cu 3 compartimente, echipate cu 31 de piese: 8 creioane color, 14 carioci, 2 creioane grafit, 1 pix, 1 radiera, 1 ascutitoare, 1 rigla, 2 echere.

Campania „CaliVita te pregateste de scoala!” este organizata si se va desfasura pe teritoriul Romaniei, în perioada 17 august – 14 septembrie 2020.  Regulamentul promotiei este disponibil gratuit pe www.orange.ro

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (1 Voturi)