Acest concurs a expirat în data de 2020-07-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu 1 din 3 bilete la Untold, chipsuri si lei!

In perioada 25 martie - 15 iulie, Chio te provoaca sa castigi ce a ascuns in pungile de Chio! 1 din 3 pungi este castigatoare.

Ce trebuie sa faci:

Cumpara in perioada campaniei orice punga cu bentita promotionala de Chio Chips Clasic, Chio Chips Intense, Chio Tubes, Chio Bikers, Chio Donuts, Chio Fried Chicken, Chio Cornados si descopera ce ai castigat.

Ce poti sa castigi:

  • 55.000 premii constand tichete cadou valorice in valoare de 10 lei fiecare
  • 100 premii constand in tichete cadou valorice in valoare de 50 lei fiecare
  • 40 premii constand in tichete cadou valorice in valoare de 200 lei fiecare
  • 300 premii constand in cate 1 invitatie pentru 2 persoane la Untold / sau premiu in bani, in valoare de 600 lei
  • 4.207.146 premii constand in cate o punga de Chio Chips Sare 65g

Promotia Chio "Castiga chipsuri, bilete la Untold si lei in 1 din 3!" se desfasoara in perioada 25 martie - 15 iulie 2020 sau pana la momentul epuizarii stocurilor promotionale, oricare dintre aceste doua evenimente are loc primul. Promotia Chio se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

Se pot inscrie in vederea participarii la promotie numai persoanele fizice avand domiciliul sau resedinta in Romania si care la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.

La aceasta promotie participa produsele care au obligatoru bentita promotionala "Castiga bilete la Untold, chipsuri si lei!". Produsele care nu au bentita promotionala nu sunt participante in promotie.

Sursa concurs: www.chio.ro

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (3 Voturi)