Acest concurs a expirat în data de 2020-02-01. Vezi concursurile active aici.
Cumperi acum, zbori ieftin tot anul si castigi in fiecare zi!

A inceput #ieftinuarie la Vola.ro - adica luna in care gasesti preturi cu pana la 60% mai mici la calatorii!

Cumperi acum, zbori ieftin tot anul si mai si castigi:

  • Cu Vola.ro si Banca Transilvania castigi in fiecare zi banii inapoi pe bilet - cumperi bilete de avion in Ieftinuarie, platesti cu un card Banca Transilvania si ai sansa sa castigi zilnic banii inapoi in vouchere de calatorii pe Vola.ro.
  • Free Now iti ofera calatorii dus-intors la aeroport, garantat, in valoare de 70 RON. In plus, pentru orice rezervare facuta in Ieftinuarie intri in cursa saptamanala prin tragere la sorti pentru un voucher in valoare de 1.000 RON pentru calatorii cu FREE NOW
  • Blue Air iti ofera calatorii in valoare de 10.000 € pentru urmatoarele 6 luni - cumpara un bilet de avion Blue Air de pe Vola.ro in Ieftinuarie si intri automat in tragerea la sorti pentru marele premiu: calatorii Blue Air in valoare de 10.000 € pentru urmatoarele 6 luni

In plus, Ieftinuarie iti aduce si 50% discount garantat la toate bagajele de cala pentru zborurile Blue Air achizitionate in momentul emiterii biletelor.

Campania publicitara se va desfasura in perioada 03 ianuarie - 31 ianuarie 2020.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (3 Voturi)