Acest concurs a expirat în data de 2020-11-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga 100 Euro cu platforma ta favorita de #cashback www.cashclub.ro pe 1 noiembrie daca esti influencer la tine in cartier.

Ce trebuie sa faci:

  • Share si Like la postarea de concurs;
  • Creaza-ti un cont gratuit pe CashClub.ro aici;
  • Instaleaza-ti pe desktop extensia pentru browser Chrome;
  • Instaleaza-ti aplicatia de mobil iOS sau Android;
  • Intra in "Contul meu" si preia linkul tau personalizat dand click pe "Invita-ti prietenii";
  • Trimite linkul la cat mai multi prieteni;

Indiferent daca vei castiga premiul de 100 de euro sau nu tu vei primi 30 de lei pentru fiecare prieten care isi va crea cont de pe linkul tau si va plasa minim o comanda prin platforma de cashback CashClub.ro la unul din cele peste 800 de magazine partenere din sectiunea magazine, iar prietenii tai vor primi si ei de asemenea 30 de lei.

Cum poti castiga 100 de euro: utilizatorul care va avea cei mai multi useri inregistrati pe linkul lui de referral (poti vedea cati oameni s-au inscris de pe linkul tau in "Contul meu - Istoric Referral) pana pe 1 noiembrie 2020, ora 23:59 va castiga in plus 100 de euro cash.

Ce este cashback? Cashback este despre bucuria de a cumpara online, economisind bani! Practic, ai acces la preturi mai bune decat in magazin, iar pentru fiecare tranzactie realizata, in contul tau se strange GRATIS o suma de bani. Astfel, intre 1 si 30% din pretul produselor si serviciilor dorite, iti revine tie!

5 din 5 (3 Voturi)