Acest concurs a expirat în data de 2020-04-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga premii pe gustul tau!

Fiecare iubitor de cafea are gustul sau preferat, la fel cum fiecare cafea are aroma sa magica. Oricum iubesti cafeaua: intensa, aromata sau echilibrata, in Universul magic Jacobs o vei gasi mereu pe cea care ti se potriveste.

Ce trebuie sa faci:

Cumpara in perioada 3 Februarie – 31 Martie produse Jacobs participante la campanie (orice produs Jacobs cafea prajita si macinata si cafea boabe) de minim 15 lei. Trimite numarul bonului fiscal prin SMS la 1844 (tarif zero) si pastreaza bonul pentru validare.

Ce poti sa castigi:

  • 116x Kit Alintaroma (French press Bialetti + Lattiera + un pachet de cafea prajita si macinata Jacobs Kronung 250g + un pachet de cafea prajita si macinata Selection Intense 250g)
  • 18x Kit Coffee lover (Rasnita de cafea electrica + Aparat de cafea smart Gina Smart Coffee + un pachet de cafea boabe Jacobs Expertenrostung Espresso 1kg + un pachet
    de cafea prajita si macinata Jacobs Barista Medium Roast 225g)
  • 10x Kit Barista (Espressor automat + Tava mic dejun + un pachet de cafea boabe Jacobs Barista Espresso 1kg + un pachet de cafea boabe Jacobs Barista Crema 1kg)

Sursa concurs: www.cafeajacobs.ro

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 03 februarie - 31 martie 2020.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.

5 din 5 (4 Voturi)