Acest concurs a expirat în data de 2018-08-31. Vezi concursurile active aici.
Citeste ziarul Adevarul si iti petreci vara pe doua roti!

Citeşte ziarul Adevărul şi îţi petreci vara pe două roţi

În perioada 6 – 30 august, cumpără ziarul Adevărul, trimite la SMS 1870 codul zilnic de concurs publicat în ziar şi poţi câstiga o bicicletă Pegas sau o trotinetă pliabilă!

În fiecare zi, de luni până joi, găseşti în ziarul Adevărul un cod de concurs, pe care îl poţi trimite la *SMS 1870. Pentru a te înscrie în concurs pentru premiul săptămânal, trebuie să trimiti toate cele 4 coduri ale săptămânii. Păstrează toate ziarele Adevărul din care ai trimis codurile pentru validarea premiului!

După cele 4 săptămâni de concurs, mai ai o şansă! Dacă ai trimis cel putin un cod de concurs în toată această perioadă dar nu ai câştigat în etapele anterioare, mai ai o şansă de a câştiga o bicicletă sau o trotinetă, în extragerea specială de la finalul campaniei!

Câştigătorii vor fi anunţaţi în ziarul Adevărul şi pe adevarul.ro Detalii despre concurs şi regulamentul complet al campaniei le găsiţi aici sau la numărul de telefon 0372-130-241 *SMS 1870 – număr cu tarif normal în reţelele de telefonie Orange, Vodafone, Telekom Mobile, *Digi Mobil, 0.05 Euro fără TVA.