Sursă foto: curve.com
Toate cardurile intr-unul singur!

Primesti 5 lire sterline (~ 27,7 RON) cadou de bun venit, atunci cand deschizi un cont Curve gratuit si faci prima tranzactie cu cardul tau Curve. Foloseste codul  EYPQBVLE.

Ce este Curve? Cu ce te ajuta cardul Curve?

Cu toate ca este un serviciu fintech, Curve nu este similar cu Revolut sau Monese. Ideea acestui serviciu nu este sa iti faci un card in plus, ci din contra, cardul Curve te scapa de toate celelalte carduri in plus pe care le ai in portofel. Ajuta sa lasi acasa toate celelalte carduri ale tale si sa folosesti doar cardul Curve, toate celelalte putand fi inrolate in aplicatia Curve fiind la un tap distanta. 

Vrei sa platesti cu cardul Monese? Nici o problema, intri in aplicatie, selectezi cardul Monese si faci plata de care ai nevoie. Ai ramas fara bani si vrei sa platesti cu un card de credit? La fel de simplu, intri in aplicatie, schimbi cardul activ din Monese in cardul tau de credit iar apoi faci plata de care ai nevoie.

O alta caracteristica este Curve Instant Cashback. Este o optiune care o data ce au fost alegi comerciantii, vei primi 1% cashback inapoi din suma cheltuita la acei comercianti (ex. Lidl, Carrefour, Auchan).

Ce tebuie sa faci:

  1. Descarca aplicatia Curve din Google Play sau App Store, sau acceseaza  acest link
  2. Inregistreaza-te adaugand codul EYPQBVLE in sectiunea "Invite Code". (Oferta este valabila doar daca folosesti un cod de invitatie)
  3. Activeaza-ti contul si comanda cardul Monese
  4. Dupa sosirea cardului va trebui sa faci o tranzactie (orice suma), pentru a primi cei 5 lire sterline

Cardul va ajunge in aproximativ 10 zile prin Posta.

Aplicatia se poate descarca gratuit de pe acest link. Daca introduci la inscriere codul EYPQBVLE vei primi bonus 5 lire sterline la prima plata pe care o vei efectua cu cardul, pe langa trimiterea gratuita acasa cardului.

Vrei 5 lire si cardul Curve gratuit?

Daca esti decis sa-ti instalezi aplicatia si sa-ti revendici primul tau card Curve gratuit, atunci acum e momentul pentru ca primesti si 5 lire cadou din partea Curve! Foloseste acest cod la inregistrare: EYPQBVLE

Vreau cardul!

5 din 5 (8 Voturi)