Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un televizor Sony, un sistem Home Cinema cu Blu-Ray player Sony, o consola PS3 Sony, un Walkman MP4 Sony sau o pereche de casti wireless Sony!

Concurs: Castiga un televizor Sony, un sistem Home Cinema cu Blu-Ray player Sony, o consola PS3 Sony, un Walkman MP4 Sony sau o pereche de casti wireless Sony!

Campania Promoţională are loc pe o perioada de patru (4) săptămâni, în intervalul 14 octombrie 201311 noiembrie 2013. Promoţia se va desfăşura pe întreg teritoriul României.

Mecanismul concursului:

În vederea participării la Promoţie, Participanţii trebuie să acceseze site-ul Campaniei Promoţionale http://www.kissfm.ro/axn şi să parcurgă etapele stabilite:

Pe site-ul Campaniei Promoţionale http://www.kissfm.ro/axn, Organizatorul va publica săptămânal în zilele de luni, marţi şi miercuri, la sfârșitul Producțiilor TV Relevante, difuzate de către AXN, câte trei (3) întrebări cu răspuns deschis referitoare la Producțiile TV Relevante difuzate săptămânal, în fiecare dintre zilele respective. Fiecare Participant trebuie sa aleagă una (1) dintre cele trei (3) întrebări publicate în zilele de luni, marţi şi miercuri, sa răspundă corect si astfel se califică automat pentru tragerea la sorți care va fi desfășurată săptămânal și în urma căreia vor fi desemnați câștigătorii Premiilor Săptămânale.

La finalul concursului se va desemna prin  tragere la sorţi câștigătorul Premiului cel Mare, dintre toţi participanții cu răspunsuri corecte înscrişi în cele 4 săptămâni de concurs. Întrebările referitoare la fiecare Producție vor fi disponibile Participanților de la sfârșitul Producției TV Relevante și până la finalul fiecărei săptămâni de concurs în fiecare zi de duminică până la ora 00.00. De exemplu, în săptămâna 1 de concurs: 14 octombrie 2013, după terminarea serialului „Spartacus”, începând cu ora 00.00 va fi disponibilă Întrebarea din serial. Aceasta va fi disponibilă până duminică, 20 octombrie ora 23.59. Mecanismul se va relua pentru fiecare Producție TV Relevantă, în fiecare săptămână din durata Promoției.

Premiile:

La începutul fiecărei săptămâni din durata de desfăşurare a Promoţiei, respectiv în fiecare luni până la ora 12.00, vor fi desemnați prin tragere la sorţi câştigătorii pentru fiecare dintre Premiile Săptămânale oferite de AXN, prin mandatarul său, Cable Direct.

Premiile atribuite săptămânal constau în următoarele:

  • câte o (1) consola PS3 Sony
  • câte un (1) Walkman MP4  Sony
  • câte o (1) pereche de căști wireless Sony

Premiul cel Mare atribuit la finalul concursului constă în următoarele:

  • un (1) televizor Sony
  • un (1) home  cinema cu Blu Ray player Sony

Prin urmare, ansamblul Premiilor Promoției oferite de AXN va fi alcătuit din patru (4) console PS3 Sony, patru (4) Walkman MP4  Sony,  patru (4) pereche de căști wireless Sony,  un (1) televizor Sony şi un (1) home cinema cu Blu Ray player Sony.

PARTICIPA LA CONCURS!