Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un laptop, o tableta Seriouc, un set Bioderma sau un abonament pe 6 luni la Avantaje!

Concurs: Castiga un laptop, o tableta Seriouc, un set Bioderma sau un abonament pe 6 luni la Avantaje!

De 18 ani, revista Avantaje preţuieşte femei ca tine și oferă exemple de viaţă traită frumos, decent, echilibrat.

Am ales să spunem poveștile femeilor obișnuite cu povești neobișnuite tocmai pentru că ele sunt repere de normalitate într-o lume din ce în ce mai zbuciumată; pentru ca sunt originale, credibile, autentice şi au aceleaşi probleme cu care se confruntă orice femeie din partea asta de lume.

Pentru că sunt ca tine și te recunoști în ceea ce fac sau te inspiră în viața de zi cu zi.

De 16 ani celebrăm femei ca tine în cadrul Galei Premiilor Femeia anului, un eveniment în care cele mai merituoase doamne ale momentului primesc recunoaștere publică pentru ceea ce construiesc.

Sunt femei din diverse domenii: știință, medicină, educație, responsabilitate socială, care altfel ar trece aproape neobservate în mass media.

Și tot pentru a veni în ajutorul femeilor care trec prin situații-limită, am ales să ne implicăm în campanii sociale care să aducă soluții concrete la probleme precum violența domestică, exodul mamelor, sprijinirea mamelor singure.

Am publicat primul testimonial de violență domestică din România, sub forma unei cărți intitulatată ”Povestea unei supraviețuitoare”, scris de o cititoare a revistei, ne-am implicat în campanii de informare pe probleme de sănătate a femeii (cancer de sân, de col uterin, de sănatate a reproducerii).

Iar de doi ani, am început o campanie curajoasă și unică pe piața revistelor pentru femei, în care pe copertă apar doar  femei obişnuite, dar absolut briliante, aşa cum le vei admira şi în galeria dedicată lor, în paginile ediției aniversare.

Campania ”Și tu poți fi copertă!” continuă să aducă pe prima pagină femei puternice, încrezătoare, creative, implicate social, responsabile, tenace și deschizătoare de drumuri în domeniul lor.

Și fumoase pentru că frumusețea lor vine din atitudine!

Iar ediția aniversară din octombrie aduce o nouă premieră: o copertă colectivă, din care ne zâmbesc cinci femei reale, din cinci oraşe diferite din ţară, toate cu minunate poveşti de viaţă pe care au ales să le împartăşească revistei Avantaje.

Împreună credem că o lume mai bună pentru femei e o lume mai bună. Pentru toţi.

La mulţi ani, Avantaje!

Și pentru că succesul nostru se datorează în primul rând vouă, v-am pregătit un concurs special.

Cititoarele Avantaje care ne vor trimite poze cu ele şi cu cel mai vechi număr Avantaje împreună cu cel mai nou număr, pe adresa de mail concursuri@ringier.ro, pot câştiga, prin tragere la sorţi, premii minunate.

PARTICIPA LA CONCURS!