Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o calatorie la Viena in valoare de 200 euro!

Concurs: Castiga o calatorie la Viena in valoare de 200 euro!

Concursul este organizat şi se desfăşoară pe întreg teritoriul României, în perioada 1 octombrie 2013 – 29 noiembrie 2013.

Participanţii la concurs trebuie să intre pe site-ul www.flysky.ro (în perioada 1 octombrie 2013 – 29 noiembrie 2013), în secţiunea de concurs, să completeze datele necesare pentru crearea unui cont şi să introducă codul de pe flyer.

Premiul constă într-o călătorie la Viena în valoare de 200 de euro, în luna decembrie 2013. Câstigătorul concursului poate transforma contravaloarea călătoriei într-un voucher nominal, netrasmisibil şi valabil 1 an de la data emiterii. Voucherul poate fi folosi pentru orice servicii oferite de flysky.ro, iar în cazul în care acesta nu acoperă valoarea totală a serviciilor achiziţionate, castigătorul este obligat să achite diferenţa dintre valoarea totală a serviciilor şi valoarea voucherului. În cazul în care serviciile achiziţionate nu depăsesc plafonul voucherului, câştigătorul nu poate cere contravaloarea în bani pentru diferenţa rezultată. În cadrul acestui concurs, nu se permite acordarea contravalorii în bani a premiului.

Desemnarea castigatorului se va face pe 2 decembrie 2013, prin tragere la sorţi. Câştigătorul va fi anunţat atât telefonic cât şi pe email, iar numele lui va fi afisat pe siteul www.flysky.ro, secţiunea concurs. Câştigătorul se obligă să contacteze agenţia de turism SC PANDA TRAVEL AGENCY S.R.L la numărul de telefon: 031 828 2266, de luni până vineri între orele 09:00 – 17:00 pentru a stabili detalii despre revendicarea premiului.

PARTICIPA LA CONCURS!