Sursă foto: -

A spus cineva reducere? Da! Acum la Quickmobile ai parte de reducerea de 3% prin introducerea codului voucher in cosul de cumparaturi, la finalizarea comenzi

Deseori cand dam o comanda de pe site-ul unui retailer, cautam pe internet si un cod de reducere, un voucher sau un cupon pentru a plati mai putin. La Quickmobile poate fi folosit codul QUICK436 pentru a fi aplicata o reducere de 3% la orice comanda.

De exemplu, daca comanzi un smartphone Apple iPhone Xs Max 64GB LTE 4G Negru 4GB RAM, care costa 5.799 LEI, reducerea va fi una de 174 lei, daca vrei un smartphone  Huawei Mate 20 Pro Dual Sim 256GB LTE 4G Twilight 8GB RAM, care costa 5.999 LEI, reducerea va fi una de 179 lei.

Ar fi pacat sa nu profiti de cod! nu?

De asemenea, la orice smartphone daca adaugati in cos si un accesoriu, puteti beneficia automat de un extra discount de 5%, iar daca achitati comanda cu cardul, beneficiati de prioritate la livrare si transport gratuit.

Folosind codul QUICK436 pe site-ul Quickmobile, poti avea o reducere de 3% la orice comanda de pe Quickmobile, indiferent daca produsul mai e in alta promotie sau nu.

5 din 5 (25 Voturi)