Acest concurs a expirat în data de 2017-06-30. Vezi concursurile active aici.
Află din Deșteptarea poveștile cu stil ale unor obiecte vestimentare celebre, răspunde corect la întrebarea lui Vlad Petreanu și George Zafiu și poți c?

Află din Deșteptarea poveștile cu stil ale unor obiecte vestimentare celebre, răspunde corect la întrebarea lui Vlad Petreanu și George Zafiu și poți câstiga vouchere în valoare de 400 de lei pentru cumpărături pe ZOOT.RO.

Îți spunem la Europa FM poveștile mai puțin cunoscute ale unor haine are au revoluționat industria modei, în decursul timpului.

De la cea mai faimoasă rochie din istoria modei, purtată de Marilyn Monroe în filmul „Șapte ani de căsnicie”, la jacheta din piele roșie cu negru care a devenit rapid un trend în moda anilor `80, după ce a fost purtată de Michael Jackson în videoclipul piesei ”Thriller”.

Nu rata poveștile din Deșteptarea și prinde semnalul de concurs pentru a ne suna primul sau prima la 0372.069.599, număr cu tarif normal. Dacă ne rărspunzi corect, câștigi pe loc un voucher în valoare de 400 de lei pentru cumpărături pe ZOOT.RO.