Acest concurs a expirat în data de 2017-09-16. Vezi concursurile active aici.
Cea mai lunga zi din an: ai mai mult timp de stat la bere. Sarbatoreste cu un Skol Nepasteurizat!

Promotia “Racoreste-te cu SKOL si primesti Televizor” se va desfasura in perioada 14 iulie 2017 – 15 septembrie 2017.

Promotia este organizata si se va desfasura pe teritoriul Romaniei, in 620 de locatii. Promotia se va desfasura in locatiile selectate de organizator. Localitatile si Locatiile participante sunt mentionate in Anexa nr. 1, parte integranta a regulamentului oficial.

La aceasta promotie vor participa produsele Skol sticla returnabila de 0.5 L, doza de 0.5 l, PET de 2.5 L si PET de 1.0L si SKOL Nepasteurizat sticla 0.5L si doza 0.5L, in Locatiile participante.

Promotia este adresata persoanelor fizice, rezidente in Romania, cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii promotiei si care achizitioneaza produse participante la promotie in perioada 14 iulie 2017 – 15 septembrie 2017.

La achizitia oricarui produs participant din oricare dintre locatiile participante mentionate in Anexa nr. 1 a regulamentului oficial, participantul va putea solicita in baza bonului fiscal care atesta achizitia de produse participante, un talon de participare la promotie. Pentru a se putea inscrie in promotie, fiecare participant trebuie sa completeze talonul de participare cu datele solicitate (nume, prenume, numar de telefon, localitatea de domiciliu si numarul bonului fiscal). Pentru fiecare produs participant achizitionat, se va putea solicita un talon de participare. Talonul de participare completat trebuie depus in urna situata in locatia participanta de unde au fost achizitionate produsele participante. In fiecare locatie participanta este amplasata o urna in care vor fi colectate taloanele de participare. In cazul in care participantul nu completeaza toate rubricile de pe talonul de participare, inscrierea la promotie nu va fi considerata valabila. Fiecare participant trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta achizitia de produse participante la promotie, pana la data de 15 septembrie 2017.

Taloanele de participare la promotie vor putea fi depuse de participanti, in urnele amplasate in locatiile participante pana la data de 15 septembrie 2017.

Premiile oferite in cadrul promotiei sunt urmatoarele:

  • 620 x televizor Samsung 24 inch model HG24EE460AKXEN

Premiile vor fi acordate prin trageri la sorti organizate in perioada 18 septembrie 2017 – 18 octombrie 2017. In total vor fi organizate 620 trageri la sorti, cate una in fiecare Locatie mentionata in Anexa nr. 1 a prezentului Regulament.

Fiecare tragere la sorti va fi organizata in prezenta unei comisii formata din reprezentantul Organizatorului, un reprezentant al unei Locatii participante si un consumator. In total se vor organiza 620 trageri la sorti, in cadrul carora se vor desemna 620 castigatori. De asemenea, se vor extrage, suplimentar, 5 taloane - rezerva pentru toata campania, la care se va apela in cazul in care una din persoanele declarate castigatoare refuza premiul sau nu poate fi contactata pentru acordarea premiului.

Persoanele declarate castigatoare in cadrul tragerilor la sorti vor fi contactate telefonic de catre organizator pentru a li se comunica modalitatea de intrare in posesia premiilor castigate. In cazul in care persoanele extrase castigatoare nu pot fi contactate telefonic in termen de 3 zile lucratoare de la data tragerii la sorti (telefon inchis, nu raspunde, numar nealocat, numar gresit etc.) sau desi au fost contactate, au refuzat sa intre in posesia premiilor castigate, organizatorul va proceda la contactarea rezervelor. In cazul in care nici rezervele nu pot fi contactate sau in cazul in care rezervele refuza intrarea in posesie a premiilor, premiile vor fi anulate.

Nu se poate acorda contravaloarea in bani a premiilor si nici nu este permisa schimbarea premiilor cu alte produse. Nu este permisa atribuirea mai multor premii catre un singur participant.

Numele si prenumele tuturor persoanelor declarate castigatoare in cadrul Promotiei vor fi anuntate / afisate pe site-ul www.skolbeer.ro.