Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2017-05-01. Vezi concursurile active aici.
Salamul Semenic cu Carolimetru Termic si Penny iti ofera sansa castigarii a 5 week-end-uri la munte!

Campania „Salamul Semenic cu CAROLIMETRU TERMIC si PENNY iti ofera sansa castigarii a 5 week-end-uri la munte!” este organizata si se desfasoara in magazinele Penny Market, in perioada 01.04.2017 - 30.04.2017, inclusiv, in functie de intervalul orar in care este deschis fiecare punct de vanzare, interval orar afisat in fiecare locatie participanta.

Produsele participante sunt:

  • SALAM SEMENIC EXTRA 350G CAROLI
  • SALAM SEMENIC EXTRA GASTRO CAROLI
  • SALAM SEMENIC PICANT EXTRA 350G CAROLI

Dupa data incheierii Campaniei Produsele participante mentionate mai sus isi pierd calitatea de Produs participant la prezenta Campanie, Organizatorul nemaiavand nicio raspundere sau obligatie fata de consumatorii care achizitioneaza asemenea produse dupa data incetarii Campaniei. Campania se desfasoara in limita stocului de Produse participante disponibil la raft spre comercializare in fiecare dintre Locatiile participante.

Fiecare participant la Campanie, care achizitioneaza Produse Participante in valoare de 6 LEI pe un singur bon fiscal din Magazinele participante, apoi prezinta la casa de marcat a Magazinelor Participante Cardul de Fidelitate Penny, va intra automat, in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile acordate.

Bonul fiscal trebuie sa fie emis in perioada Campaniei, de catre unul dintre Magazinele Participante.

Actiunea este valabila doar pentru posesorii de Card Penny.

In cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii, ce au urmatoarele valori:  

  • 5 week-end-uri la munte in valoare de 300 EURO fiecare, adica 1,380.lei (cu TVA inclusa) in forma de voucher valoric pentru servicii turistice.

Extragerea castigatorilor va avea loc in data de 15 mai 2017, si se va efectua prin intermediul aplicatiei electronice www.random.org. 

In termen de 5 zile de la data extragerii, Rewe Romania va incerca sa contacteze telefonic fiecare castigator la numarul de telefon si/ sau adresa de email pe care l-a oferit in momentul eliberarii cardului Penny.