Acest concurs a expirat în data de 2017-05-11. Vezi concursurile active aici.
Vrei sa faci bani in timp ce asculti muzica? Intra pe canalul de YouTube Cat Music Romania, creeaza un playlist cu minimum 10 piese preferate!

Dupa succesul celor 3 milioane de abonati, Cat Music ii rasplateste pe cei pasionati de muzica cu premii in valoare de 3.000 de euro!

Subscriberii canalului de YouTube Cat Music pot castiga unul dintre cele 3 premii de 1000 de euro fiecare sau bilete la cele mai cool festivaluri muzicale ale verii. Pentru a castiga, participantii trebuie sa intre pe canalul de YouTube Cat Music Romania si sa creeze un playlist cu cel putin 10 piese favorite, lansate de catre casa de discuri, iar apoi sa distribuie topul pe pagina personala cu #CatMusicTop10 si tag paginii de Facebook Cat Music Romania.

Cei care doresc sa intre in concurs, o pot face pana pe 10 mai, cand vom afla castigatorii marilor premii. 

La inceputul lunii martie, canalul de YouTube Cat Music a atins pragul de 3 milioane de abonati si peste 3,7 miliarde de vizualizari, performanta care pozitioneaza canalul de YouTube pe locul intai in Romania si in primele 50 de canale de muzica din lume.

Cat Music inseamna in cateva cuvinte: Hituri fresh & artisti cool! Cat Music reprezinta unii dintre cei mai de succes artisti din Romania din ultimii 20 de ani. Mii de piese, premii nationale si internationale, artisti care continua sa scrie istoria muzicii in Romania si in strainatate, fac din Cat Music principalul jucator in industria muzicala romaneasca.

Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginilor de Facebook si Youtube CatMusic, detinute de organizator, in perioada 30.03.2017 - 10.05.2017.

Persoanele care vor sa participe la concurs, trebuie sa creeze un playlist de minimum 10 piese publicate pe YouTube-ul CatMusic, pe care trebuie sa il posteze ulterior pe pagina personala de Facebook, insotit de #CatMusicTop10 si tag paginii de Facebook Cat Music Romania.

In cadrul concursului se acorda urmatoarele premii:

  • un pachet constand in doua abonamente la Untold Festival
  • un pachet constand in doua abonamente la Electric Castle
  • 3 premii in valoare de 1.000 de euro, fiecare

Inscrierile valabile vor intra in data de 20 aprilie intr-o tragere la sorti, care se va efectua prin intermediul site-ului random.org, in doua sesiuni. In urma extragerilor se vor desemna doi castigatori, fiecare urmand sa castige cate un pachet premiu, constand in 2 abonamente la unul dintre festivalurile: Untold sau Electric Castle. Castigatorii acestor premii vor avea dreptul sa participe si la extragerea finala din 10 mai.

La finalul campaniei, in data de 10 mai, va avea loc extragerea finala care se va efectua prin intermediul site-ului random.org, in trei sesiuni. In urma extragerii se vor anunta castigatorii celor trei premii in valoare de 1000 de Euro, fiecare