Acest concurs a expirat în data de 2018-01-20. Vezi concursurile active aici.
Cu totii suntem de acord ca una dintre cele mai importante dorinte ale oamenilor de pretutindeni este sa ii știe pe cei dragi in siguranta.

Cu toții suntem de acord ca una dintre cele mai importante dorințe ale oamenilor de pretutindeni este să îi știe pe cei dragi în siguranță.

Și mai suntem de acord că acasă este acel loc unde ne simțim în siguranță și îi avem alături pe cei dragi.

Stilul de viață alert nu ne permite să facem curățenie temeinică zilnic, dar știai că există câțiva pași care te pot ajuta să îi protejezi pe cei dragi de bacterii și alergeni?

Dezinfectează zonele unde gătești: chiuveta, blatul și masa de bucătărie, frigiderul și podeaua.

Dezinfectează zonele pe care tu și familia ta le atingeți cel mai frecvent: mânerele ușilor, robinetele chiuvetelor, capacul vasului de toaletă, întrerupătoarele, telefoanele și telecomanda, precum și tastatura laptopului.

Dezinfectează zonele în care cei mici se joacă: podeaua, pătuțul și jucăriile trebuie dezinfectate regulat. Cei mici se pot îmbolnăvi mai ușor la contactul cu bacteriile.

Savo oferă protecție imbatabilă pentru casa și familia ta și ți-a pregătit și un concurs: împărtășește cu noi ce înseamnă pentru tine curăţenia completă a casei tale. Poți câștiga unul dintre cele 10 kit-uri complete de produse Savo.

Concursul se desfășoară în perioada 22 decembrie – 19 ianuarie.