Acest concurs a expirat în data de 2017-09-15. Vezi concursurile active aici.
Fii primul posesor al unui smartphone care te inspira sa indraznesti mai mult. Primesti cadou un Samsung DeXStation pentru o experienta PC direct de pe telefon.

Campania “Castiga un abonament gratuit si bonus de date” se desfasoara intre 23 august - 14 septembrie 2017.

Concursul se adreseaza clientilor Orange Romania care achizitioneaza de la organizator, noul smartphone Samsung Galaxy Note, in perioada de lansare a precomenzilor (23 august - 14 septembrie 2017), utilizatori activi ai retelei mobile nationale a organizatorului, persoane fizice titulare a unor abonamente de voce si/sau date Orange sau desemnate drept utilizatori in cadrul contractului de abonament de voce al unei persoane fizice sau juridice, cu varsta de peste 18 ani si care au capacitate deplina de exercitiu.

Pentru a putea intra in tragerea la sorti pentru castigarea premiilor concursului, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinul online al organizatorului noul Samsung Galaxy Note 8, impreuna cu un abonament nou sau cu prelungirea celui existent. 

Data limita pentru achizitionarea device-urilor care vor intra in concurs este 14 septembrie, ora 23:59:59. Orice comanda finalizata dupa 14 septembrie, ora 23:59:59 nu va fi eligibila pentru acest concurs. 

In cadrul prezentului concurs vor fi acordate de catre organizator un numar de 10 premii, constand in 10 abonamente gratuite pe o perioada de 24 de luni, cu un bonus de 100 GB inclus /24 de luni. Se va acorda gratuitate abonamentului cu care clientul a achizitionat noul Galaxy Note, indiferent de valoarea abonamentului. 

Castigatorii vor fi desemnati la sfarsitul concursului prin tragere la sorti si pot castiga cate un abonament gratuit timp de 24 de luni, cu 100GB, trafic de date inclus. Tragerea la sorti a castigatorilor va avea loc pe 15 septembrie 2017, la sediul Orange Romania S.A.