Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-12-16. Vezi concursurile active aici.
Castiga mii de premii cu GTI Taxi!

Anul 2016 incepe cu premii surpriza pentru toti soferii de taxi care folosesc aplicatia GTI Taxi. Asa cum v-am promis cu putin timp in urma, in acest an am lansat concursul mult asteptat de majoritatea dintre voi. Si pentru ca vrem sa va multumim ca ati ales sa folositi aplicatia GTI Taxi, punem la bataie mii de premii, care mai de care mai valoros. Ba mai mult, pentru a creste sansele tuturor soferilor de-a pune mana pe unul dintre ele, vom oferi premii zilnic, lunar, trimestrial, iar la finalul concursului vom oferi Marele Premiu anual. In total avem de dat 1.361 de premii, iar pentru a le castiga iata mai jos detaliile concursului.

Cand si cum pot participa?

Concursul se va desfasura in perioada 15 ianuarie 2016 – 15 decembrie 2016, iar pentru a participa trebuie doar sa ai instalata aplicatia GTI Taxi pe un terminal echipat cu sistem Android, sa fii sofer activ in cadrul aplicatiei GTI Taxi si sa onorezi cat mai multe comenzi venite de la clienti prin aplicatie!

Ce trebuie sa fac?

Pentru a te califica la tombolele care au ca miza castigarea unui premiu zilnic, trebuie sa onorezi cel putin 1 comanda pe zi, pentru cele lunare va trebui sa onorezi minim 50 de comenzi in luna respectiva, pentru cel trimestrial va trebui sa onorezi minim 150 de comenzi, iar pentru pentru Marele Premiu, cel oferit la final de an, va trebui sa ai onorate un minim de 500 de comenzi.

Cum castig?

Desemnarea castigatorilor va fi efectuata prin tragere la sorti (vom folosi site-ul random.org), soferii calificati pentru extragere fiind doar cei care intrunesc criteriile de mai sus (efectuarea minimului de comenzi pentru premiul respectiv).

Ce premii pot castiga?

  • Premii zilnice (4/zi) - tichete cadou in valoare de 30 lei fiecare;
  • Premiu lunar (1/luna) - tichete cadou in valoare de 500 lei;
  • Premiu trimestrial (1/3 luni) - tichete cadou in valoare de 1.000 lei;
  • Premiu anual (1/an, in valoare de 5.000 lei) - tichete cadou in valoare de 5.000 lei.

De unde iau aplicatia GTI Taxi?

Daca nu o ai deja instalata, poti descarca gratuit Aplicatia GTI Taxi din Google Play.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si lanseaza aplicatia. Spor la comenzi si succes la tragerile la sorti!