Acest concurs a expirat în data de 2018-05-15. Vezi concursurile active aici.
Sezonul cald este aici, soarele incepe sa fie tot mai puternic, temperaturile cresc, iar toate aceste schimbari sunt resimtite si de parul tau.

Sezonul cald este aici, soarele începe să fie tot mai puternic, temperaturile cresc, iar toate aceste schimbări sunt resimțite și de părul tău, care are nevoie de îngrijire și protecție speciale. Razele puternice ale soarelui pot afecta structura firului de păr, îl pot usca sau îl pot deteriora. Astfel, părul poate deveni tern, uscat și lipsit de strălucire sau vitalitate.

Noua gamă de îngrijire a părului vopsit de la Le Petit Marseillais® protejează strălucirea culorilor datorită beneficiilor sale de hidratare puternică, iar cele trei cerinţe esenţiale ale părului vopsit sunt îndeplinite: culoare strălucitoare, intensitatea culorii menţinută pentru mai mult timp şi hrănirea firului de păr, toate acestea fiind completate de parfumul oriental de fructe al gamei.

Produsele de îngrijire folosite sunt esențiale pentru un păr sănătos și hidratat, iar o alegere inspirată pentru vară este gama pentru păr uscat de la Le Petit Marseillais® îmbogățită cu lapte de karité și miere din Provence: șampon, balsam și mască de păr. Folosite cu regularitate, produsele din gama Le Petit Marseillais® redau părului uscat aspectul sănătos și în egală măsură îl protejează, făcându-l mai rezistent.

Ingredientele alese cu grijă din natură și folosite pentru această gamă - miere și lapte de karité - sunt renumite datorită proprietăților speciale de a proteja și hrăni părul. Acestea hidratează firul până la rădăcină, oferindu-i strălucirea naturală.

Introduse în rutina zilnică de îngrijire, șamponul, balsamul și masca Le Petit Marseillais® oferă protecția și hidratarea de care părul uscat, deteriorat și fragil are nevoie de-a lungul zilelor de vară.

Poți câștiga și tu unul din cele 5 kit-uri complete de îngrijire pentru părul uscat Le Petit Marseillais®. Tot ce trebuie să faci este să descoperi minimum 3 din cele 5 cuvinte cheie din rebus și să le scrii în comentariu. Cuvintele îți vor indica rețeta pentru un păr hidratat și sănătos.

Cei 5 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți pe data de 14 mai.

Concursul se desfăşoară în perioada 9.05.2018 - 14.05.2018.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.