Acest concurs a expirat în data de 2018-04-12. Vezi concursurile active aici.
Castiga bijuterii delicate din argint - 40 de modele la alegere!

Campania va incepe in data de 1 martie ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 11 aprilie 2018 ora 23.59, ora Romaniei.

Produsele participante la campanie sunt:

  • Delaco Grace Crema de Branza cu Smantana 150g
  • Delaco Grace Crema de Branza cu Verdeata 150g
  • Delaco Grace Crema de Branza Light 150g

Produsele participante la campanie sunt semnalizate cu un sticker promotional cu mesajul "Castiga bijuterii delicate". Fiecare produs participant contine un cod promotional unic aflat sub capacul cutiei si un tatuaj temporar marca TATUIN aflat tot sub capac.

Pentru a participa la campanie, participantii sunt conditionati sa achizitioneze un produs participant la campanie si sa inscrie codul unic gasit sub capac in formularul de pe www.delacograce.ro.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera ca premii 420 de bijuterii Pebs (diverse modele de cercei si bratari) din argint 925, cu flori naturale, realizate manual. Valoarea de piata totala a premiilor oferite în cadrul Campaniei este 65310 RON, inclusiv TVA. Premiile se vor acorda prin trageri la sorti zilnice, urmand sa fie extrase cate 10 premii in fiecare zi.

Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor.

Fiecare produs participant la promotie contine un cadou garantat, reprezentat de un tatuaj temporar TATUIN care se gaseste sub capacul produsului. Organizatorul nu isi asuma nicio obligatie pentru situatiile in care acest tatuaj a fost sustras din cutie. Organizatorul garanteaza faptul ca toate produsele promotionale se livreaza catre magazine cu acest tatuaj.

Premiile se acorda prin trageri la sorti zilnice. In fiecare zi se acorda 10 de premii.

La extrageri participa toate codurile valide inscrise in campanie pana in ziua anterioara extragerii, inclusiv. Extragerile se vor efectua in fiecare zi lucratoare din saptamana, pentru ziua anterioara. Extragerile pentru zilele de Vineri, Sambata si Duminica se vor efectua in ziua de Luni imediat urmatoare. Prin cod valid se intelege secventa unica, alfanumerica, inscrisa pe Site in conformitate cu prezentul Regulament, exact asa cum apare pe eticheta promotionala de sub capac.

Castigatorii vor fi anuntati prin sms si email, conform datelor introduse în formularul de înscriere, cu invitația de a-și alege premiul din cele disponibile (afisate pe Site in galeria de premii) și de a urma pașii necesari pentru validarea premiului.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.