Acest concurs a expirat în data de 2018-06-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga in magazine! Sarbatoreste 20 de ani de confort Ariston in Romania!

Câștigă în magazine! Sărbatorește 20 de ani de confort Ariston în România!

De ziua noastră, tu primești cadouri. Descarcă o aplicație de scanat, precum Shazam sau QR Code Reader din Google Play sau App Store, vino în magazinele partenere, scanează codul QR de pe orice model Ariston și urmează instrucțiunile. Acceptă provocarea Ariston, spune-ne ce inseamnă confortul pentru tine și ai șansa să câștigi una dintre cele 41 de centrale Alteas ONE, una în fiecare județ!

În lumea de azi, tot mai dinamică și mai activă, să rămâi întotdeauna la nivelul așteptărilor devine o provocare constantă. Nu mai este o noutate faptul că tehnologiile transformă stilul de viață al oamenilor și modul în care ei privesc lucrurile. Ariston înțelege acest lucru și acceptă oportunitățile oferite de un mediu tot mai alert și conectat la schimbările zilnice. Încă de acum 20 de ani, odată cu intrarea pe piața din România, Ariston și-a propus să aibă grijă de confortul celor care aleg produsele sale, prin dezvoltarea de soluții aliniate la evoluțiile tehnologice.

Provocarea zilelor noastre, pe care o acceptăm, este să oferim confort oamenilor, chiar și acolo unde acest lucru pare imposibil.

Completează albumul nostru aniversar cu momente prețioase pentru tine. Urcă o fotografie cu un eveniment important sau reprezentativ din viața ta care a avut loc în anul în care ți-ai cumpărat centrala Ariston, completează formularul și intră în tragerea la sorți. Poți câștiga marele premiu – o centrală termică ALTEAS ONE de ultimă generație sau un premiu săptămânal:

  • Voucher discount – beneficiezi de 20% discount la achiziția unei centrale murale Ariston ONE (de putere 24-30-36 kW), de la unul dintre magazinele partenere Ariston;
  • Termostat Sensys NET sau Cube S NET – sunt device-uri care permit controlul centralei Ariston de la distanță;
  • Cronotermostat wireless Ariston – este un dispozitiv ce permite controlul complet al sistemului de încălzire prin programare presetată și ajustabilă săptămânal;
  • Filtru magnetic Fernox – este un filtru ce se montează pe returul instalației de încălzire a centralei termice, pentru colectarea magnetitei din radiatoarele de oțel.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.