Acest concurs a expirat în data de 2017-10-01. Vezi concursurile active aici.
Fii capitanul unui avion privat si castigi premii garantat. Esti pregatit, capitane?

Concursul “Jet Challenge” se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 21 iulie 2017 – 30 septembrie 2017

Pentru participarea la concursul „Jet Challenge”, participantul isi va inscrie adresa de e-mail  in pagina de concurs si isi va confirma adresa de email apasand pe butonul "Confirm" din email-ul de confirmare primit ulterior si va dobandi calitatea de „capitanul propriului avion”. In vederea acesarii premiilor puse in joc, participantul avand calitatea de „capitan”, alege o destinatie dintre cele 8 puse in joc si invita un numar limita de 14 prieteni in avionul sau virtual.

Participantul titular si prietenii invitati de participantul titular (capitanul) dobandesc calitatea de „pasageri”/ “capitan” si vor participa la concurs dupa confirmarea adresei de mail. Fiecare  dintre cei 14 pasageri, respectiv “capitan” va fi considerat confirmat, in momentul in care aceseaza emailul pe care-l primeste dupa introducerea adresei de email in pagina de concurs si apasa pe butonul "Confirm". In urma confirmarii adresei de e-mail, participantii sunt de acord cu utilizarea ulterioara de catre organizator a adresei, pentru campanii si actiuni de marketing cu privire la produsele organizatorului. 

Dupa popularea primului avion cu 14 pasageri confirmati, capitanul in calitate de participant titular poate continua cu popularea urmatorului avion, in aceleasi conditii. Nu exista limita cu privire la numarul de avioane cu care un participant titular poate participa in concurs.

Premiile oferite de organizator sunt urmatoarele:

  • Fiecare participant titular in calitate de capitan, primeste unul dintre premiile de mai jos la alegere, dupa completarea unui avion cu 14 pasageri. Premiile vor fi oferite in limita stocului disponibil.
    • Apa de toaleta Moschino Uomo 75 ml
    • Apa de toaleta Paco Rabanne 100 ml
    • Apa de toaleta Versace Dreamer 50 ml
    • Lichior Pallini Limoncello 1000 ml
    • Apa de toaleta Moschino Funny 50 ml
    • Apa de toaleta Cerruti 1881 50 ml
    • Apa de parfum Versace Woman 50 ml
    • Whisky scotian The Famous Grouse Blended Scotch Whisky 1000 ml
  • Toti participantii inscrisi in concurs, indiferent de calitatea acestora in cadrul evenimentului respectiv capitan sau pasager, sunt automat inscrisi intr-o tragere la sorti pentru un numar de trei excursii, respectiv 4 zile (3 nopti) sau 3 zile (2 nopti), intr-una din destinatiile mentionate mai jos. Destinatiile functie de durata sejurului, sunt urmatoarele: 4 zile (3 nopti) in Roma – FCO; 2. Paris – BVA; 3. Londra – LTN; 4. Bruxelles – BRU si Florenta – FLR; 3 zile (2 nopti) in Lisabona – LIS; Dublin – DUB; Valencia – VLC

Premiile sunt nominale si vor fi acordate exclusiv castigatorilor concursului, nominalizati in urma tragerii la sorti.

Tragerea la sorti pentru premiile vor fi efectuate prin intermediul aplicatiei random.org, in data de 5 octombrie 2017 cand vor fi extrasi castigatorii pentru premiile puse in joc cu extragere la sorti.