Acest concurs a expirat în data de 2017-11-01. Vezi concursurile active aici.
Cumpara orice pizza Dr. Oetker din promotie si poti castiga premii care te vor ajuta sa te relaxezi si sa profiti de timpul liber.

Campania “Pizza Dr. Oetker iti da timpul inapoi” este organizata pe teritoriul Romaniei in perioada 31.08.2017 – 31.10.2017, exclusiv in magazinele selectate de catre organizator, magazinele Mega Image si Shop&Go si in magazinul online eMAG Supermarket.

Produsele participante la campanie sunt toate produsele Frozen Pizza Dr. Oetker, Pizza Ristorante, Pizza Guseppe, Pizza Mini Guseppe si Pizza Tradizionale, toate sortimentele, comercializate de catre organizator pe teritoriul Romaniei, in locatiile participante. Produsele participante vor avea un cod de participare format din 6 caractere alfanumerice.

Ce trebuie sa faca participantul:

  1. sa cumpare cel putin un produs participant la promotie din locatiile participante;
  2. sa descopere codul unic in interiorul etichetei promotionale;
  3. sa trimita codurile in oricare dintre urmatoarele doua modalitati: 
    • prin expedierea, in perioada campaniei, a unui SMS la 1816 (tarif normal in retelele Telekom, Orange sau Vodafone) continand codul unic de pe produsele participante;
    • online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului campaniei;

Indiferent de modalitatea de inscriere (web sau SMS), participantii la promotie trebuie sa pastreze ambalajele promotionale (autocolantul de pe ambalajul produsului) continand codul unic, in original, si bonul fiscal obtinut in urma achizitionarii produsului participant, pentru validarea ulterioara a premiului.

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt cele prezentate mai jos:

  • Premii Zilnice:
    • 18 x Aparat Masaj Hausberg, 25 W, 5 accesorii, ideal pentru masajul de relaxare si tonifiere a intregului corp. Ajuta in lupta impotriva grasimii si a celulitei. Specificatii: Putere 25W, 220-240V, 50-60Hz; Nivel de zgomot: 20 dBA; 5 accesorii; Culoare: Alb/Albastru. Accesorii incluse: Accesoriu textil: previne prinderea parului la axul rotativ, face masajul mult mai placut; Accesoriu plat: perfect pentru masajul gatului, umerilor si a spatelui; Accesoriu abraziv:indeparteaza pielea moarta, catifeland si intarind zona masata; Accesoriu cu bile rotative: ajuta in lupta impotriva grasimii si a celulitei; Accesoriu ondulat: pentru masajul de relaxare si tonifiere a intregului corp.
    • 18 x Hamac Fredon, Bej, Dimensiuni produs: Lungime: 200 cm; Latime: 100 cm; Sarcina maxima: 120 kg; Usor de agatat cu ajutorul carligelor incluse. In buzunarul lateral se pastreaza carti, reviste sau alte obiecte.
    • 8 x Cos picnic pentru 4 persoane Green Park; Cos rustic din bambus dotat cu farfurii, cani si tacamuri din plastic de culoare verde si fata de masa asortata. Dimensiune: 46 x 30 x 20 cm. Culoare tacamuri, cani si farmurii: verde.
    • 10 x Bratara fitness Inteligenta NEC F1, Ecran Tactil OLED, Standard rezistenta la apa IP65, tensiune arteriala,blood oxygen monitor, Ceas, Caller ID, Vibratii, Puls, Pedometru, Alarma, Alte Functii, negru
    • 8 x Fotolii puf minge baschet L. Inaltime 55 cm, Diametru 70 cm, piele ecologica.
  • Premii Mari:
    • 1 x Weekend la Atra Doftana - Premiul include cazare 2 nopti, vineri-duminica, mic dejun inclus, pranz si cina pentru vineri, pranz pentru sambata si o cina fine dining (tasting menu, adevarata experienta culinara), pranz pentru duminica, acces la sauna, sala de fitness, biciclete; bauturile nu sunt incluse, iar oferta este pentru 1 camera/2 persoane.

Un participant are dreptul de a castiga, indiferent de modalitatea de inscriere, maxim cate un premiu din fiecare tip de premiu (un premiu zilnic si un premiu mare).

Pentru fiecare premiu zilnic se va desemna, anterior inceperii campaniei, in mod aleator, cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5) din intervalul 00:00 – 23:59. Momentele castigatoare, respectiv numerele de ordine aferente acestora, vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de catre un notar public, ce nu va fi facut public. Pentru o zi de campanie se va extrage cate un momente castigator, fiecare aferent unui premiu zilnic. In total, se vor extrage 62 de momente castigatoare aferente premiilor zilnice, cate un premiu pentru fiecare zi a campaniei.

Premiile Mari se vor acorda prin tragere la sorti electronica, in prezenta unui Notar Public, in data 02.11.2017. In tragerea la sorti vor intra toate inscrierile valide din parioada campaniei.