Acest concurs a expirat în data de 2017-05-18. Vezi concursurile active aici.
Mini vacanta la Resortul Fisherman's, Colibita, marea de la munte!

Colibiţa, o mică localitate din Bistriţa-Năsăud, numită și "raiul din inima Transilvaniei", "Paradisul românesc" este situată la poalele Munților Călimani, iar peisajele oferite sunt de vis.

Lacul Colibița se întinde pe 5 km, este înconjurat de munți, iar zona este considerată ca având cel mai pur aer din țară, foarte bogat în ozon și cu un nivel ridicat de ioni negativi, similar cu cel din Munții Alpi.

Proprietățile curative ale aerului au fost descoperite încă din 1883 când o tânără s-a vindecat de tuberculoză datorită aerului din această zonă.

"Aceasta este Colibița, un loc miraculos, de o frumusețe dumnezeiască", spun prietenii nostri de la Resortul Fisherman's, complexul cu acces direct la marea de la munte.

Vor fi înscrise automat în concurs toate comenzile plasate pe Libris.ro în 17 mai 2017 şi livrate cu succes. Nu pot participa la concurs angajaţii organizatorului şi nici rudele de gradul I ale acestora (soţi, părinţi, copii).

Un weekend in 2 la Colibiţa, resort Fisherman

  • Câştigătorul poate alege data weekendului în intervalul 8-30 Septembrie 2017.
  • Premiul include doua nopti de cazare la Resort Fisherman, camera dublă cu toate mesele incluse.
  • Valoarea premiului este de 1000 lei.

Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi, in 23 mai 2017 cu ajutorul serviciului random.org. Câştigătorul va fi anunţat atât pe site-ul www.libris.ro, cât şi prin telefon, la numărul trecut în comandă.