Acest concurs a expirat în data de 2017-06-24. Vezi concursurile active aici.
Fa-ti Testul Gentlemanului cu Wegener & Meyer si castiga un voucher in valoare de 400 lei!

Înscrie-te prin SMS la 1769 (număr cu tarif normal) cu textul „ELEGANT” urmat de numele tău și orașul din care ești pentru ”Testul Gentlemanului” în Ore de Vară, la Europa FM.

Dacă te sunăm în direct și faci ”Testul Gentlemanului” câștigi pe loc un voucher în valoare de 400 de lei, valabil la achiziția pantalonilor WEGENER din magazinele partenere din toată țara, a căror lista o poți găsi pe site-ul meyer-wegener.ro.

Mărci recunoscute și apreciate pe întreg continentul, acum și în România. Pantalonii Meyer şi W. Wegener asigură o ținută impecabilă în orice situație: la birou, la o întâlnire de afaceri sau în timpul liber.

Indiferent dacă căutaţi o pereche de pantaloni clasici pentru birou sau pantaloni cu croială confortabilă pentru o apariţie serioasă, cu siguranţă veţi avea de unde alege. Fabricate din materiale de înaltă calitate cu tehnologie modernă şi cu atenţie maximă la detalii, găsiți sub mărcile Meyer şi W. Wegener pantaloni clasici, pantaloni casual, pantaloni din stofă, pantaloni business, pantaloni chino, plantaloni slim și pantaloni scurţi.