Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Alege ce soare vrei pentru intreaga familie.

Campania "Alege soarele" va avea loc în perioada 1 mai 2017 ora 00:00:00 - 31 august 2017 ora 23:59:59, urmând să fie organizată şi să se desfăşoare pe teritoriul României, în farmaciile Sensiblu.

Produsele participante la campanie sunt produsele comercializate in Farmacii de către oganizator din gama Eau Thermale Avene Sun Care.

La achiziţionarea oricărui produs din gama Eau Thermale Avene Sun Care (indiferent de natura sau valoarea acestuia) din oricare din farmaciile participante, participanţii vor primi un card răzuibil pe baza căruia pot câştiga unul dintre cele 7.000 de premii instant oferite de Organizator. 

Cardul primit va contine 2 spatii razuibile: 

  • unul destinat premiilor instant in care va fi inscriptionat un premiu instant (in cazul in care cardul este castigator) sau mesajul „Esti aproape de vacanta dorita!” (in cazul in care cardul este necastigator);
  • unul destinat marelui premiu in care va fi inscriptionat un cod numeric cu ajutorul căruia participantul se va putea inscrie pentru a participa la tragerea la sorti in vederea castigarii marelui premiu (atat in cazul in care cardul este castigator, cat si in cazul in care acesta este necastigator);

Pentru evitarea oricarui dubiu, in ceea ce priveste premiile instant, doar 1 din 10 carduri razuibile vor fi câştigătoare.

In cazul in care cardul razuibil este castigator si astfel participantul este indreptatit la un premiu instant, in Farmacia din care s-a achiziţionat produsul din gama Eau Thermale Avene Sun Care, odata cu inmanarea premiului aferent i se va retine partea din card pe care este inscriptionat premiul instant castigat, participantului fiindu-i inmanata partea cu codul numeric destinat inscrierii in tragerea la sorti pentru premiul cel mare. 

Pentru inscrierea la tragerea la sorti, participantul va completa online formularul electronic de înscriere disponibil pe pagina de web a organizatorului www.alegesoarele.ro.   

Participanţii care doresc să participe la tragerea la sorţi trebuie să completeze in mod obligatoriu toate datele din formularul electronic de înscriere. După completarea formularului electronic de înscriere, participanţii trebuie să dea click pe butonul “Înscriere”.

Cardul răzuibil inseriat (in cazul in care acesta este necastigator) sau partea din card care contine codul numeric de inscriere la tragerea la sorti (in cazul in care acesta este castigator) pe baza căruia s-a făcut înscrierea în tombolă, precum şi bonul fiscal care atestă achiziţia a minim un produs din gama Eau Thermale Avene Sun Care pe durata campaniei, trebuie păstrate până la finalizarea campaniei, putând fi solicitate de către organizator la înmânarea marelui premiu.

In total, vor exista 70.000 de carduri razuibile in campanie care vor fi distribuite in toate Farmaciile. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a stabili numărul cardurilor răzuibile disponibile în fiecare Farmacie în parte, în funcţie de gradul de adresabilitate şi de alte criterii interne.

Campania se va desfăşura în limita stocurilor de carduri răzuibile şi produse din gama Eau Thermale Avene Sun Care disponibile în fiecare Farmacie participantă în campanie.

În cadrul Campaniei Organizatorul va acorda următoarele premii:

  • 7000 de premii instant, după cum urmează:
    • 500 x Prosop de baie.
    • 500 x Geantă de plajă
    • 5.000 x Apă termală Avene 50 ml
    • 500 x Halat de baie pentru copii
    • 500 x Ceas mână copii
  • Marele premiu: un voucher în valoare de 3.000 euro fără TVA ce va putea fi utilizat în rezervarea unei vacanțe pentru toată familia (soț/soție și copii). Destinația de vacanță va putea fi aleasă dintre Siam Park – Tenerife, Legoland – Danemarca sau Mallorca. 

Castigatorul marelui premiu va putea beneficia de vacanta incepand cu data de 5 septembrie 2017 pana cel mai tarziu pe 31 Decembrie 2017 (data de 31 Decembrie 2017 trebuie sa fie ultima noapte de cazare). Voucher-ul nu este transferabil si este valabil pentru castigator si pentru familia acestuia. 

Premiile înscrise pe cardurile răzuibile câştigătoare vor fi acordate pe loc în Farmacia din care s-a achiziţionat produsul din gama Eau Thermale Avene Sun Care şi Participantul a primit cardul răzuibil. Câştigătorul va semna un proces verbal cu Farmacia din care se ridică premiul instant care să ateste că a primit premiul şi în care se va menţiona în mod obligatoriu numărul de bon fiscal care demonstrează achiziţionarea unui produs din gama Eau Thermale Avene Sun Care din Farmacia respectiva.

Desemnarea câştigătorului marelui premiu va fi efectuată prin intermediul unei trageri la sorţi electronice utilizand site-ul www.random.org la sediul central al organizatorului, în data de 4 Septembrie 2017, in prezenta unei Comisii formata din 3 reprezentanti ai organizatorului.