Acest concurs a expirat în data de 2017-01-16. Vezi concursurile active aici.
Starea de bine cu premii minunate se tine!

Campania "Bob aduce bucurie in bucatarie!" va incepe in data de 15 noiembrie 2016 ora 00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 15 ianuarie 2017 ora 23:59, ora Romaniei. 

Produsele participante la promotie sunt toate produsele marca Inedit, ale caror ambalaje au insemne promotionale (cod unic de participare la promotie de 6 caractere alfanumerice aflat inscris in interiorul abtibildului colorat atasat pe ambalajul produselor participante). Produsele care vor contine aceste coduri alfanumerice sunt urmatoarele:

 • Tofu (cu sau fara saramura)
 • Bauturi din soia (simpla, vanilie, capsuni, miere si cereale)
 • Maioneza din soia
 • Crenvursti
 • Sos Soia
 • Texturate din soia (cuburi, granule, noodles, felii)

Produsele Inedit care nu contin codul promotional, format din 6 caractere alfanumerice, nu participa in promotie.

Produsele participante vor fi repartizate in cele 3 categorii participante campaniei. Fiecare categorie va fi reprezentata printr-o culoare astfel:

 • Tofu – abtibilduri rosii
 • Maioneza – abtibilduri galbene
 • Restul produselor – abtibilduri albastre

Pentru a intra in campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant la campanie si sa trimita codul tiparit in interiorul abtibildului colorat atasat pe ambalajul produselor participante. Pentru ca o persoana sa fie eligibila pentru premiile zilnice, acesta poate participa cu un produs din oricare dintre categoriile participante in campanie. Pentru ca un participant sa fie eligibil pentru premiul cel mare, acesta trebuie sa fi trimis un cod din fiecare categorie participanta in campanie (rosu, galben si albastru). Codul de pe ambalaje trebuie trimis in perioada campaniei prin:

 • mesaj SMS la numarul 1859 - mesajul SMS este taxat la tariful normal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Digi Mobil, Telekom sau Orange), sau
 • accesarea website-ului www.ineditfood.ro, pagina dedicata promotiei "Bob aduce bucurie in bucatarie!" sectiunea Despre campanie. Pentru a putea inscrie un cod, utilizatorii trebuie sa fie autentificati pe website, iar pentru asta trebuie sa isi creeze un cont prin completarea unui formular.

Un participant are dreptul sa inregistreze in promotie maxim 50 coduri promotionale valide pe toata durata campaniei, indiferent de canal (SMS sau web).

Fie ca va trimite codul promotional prin SMS, fie ca il va trimite prin accesarea website-ului www.ineditfood.ro, participantul trebuie sa pastreze abtibildul ce contine codul unic inscris in campanie si bonul fiscal care atesta achizitionarea unui produs participant in perioada 15 noiembrie 2016 - 15 ianuarie 2017, in original, pentru a le putea trimite catre organizator in cazul in care participantul va fi declarat castigator.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera in total 65 de premii:

 • Premii zilnice - se acorda 1 premiu zilnic in fiecare zi de campanie, prin tragere la sorti. In total se vor acorda 56 de premii zilnice. Fiecare zi va avea un alt premiu, in fiecare saptamana de concurs, impartite in urmatorul mod:
  • Luni – Blender in valoare de 417 RON + TVA
  • Marti – Robot de bucatarie in valoare de 567 RON + TVA
  • Miercuri – Masina de tocat in valoare de 250 RON + TVA
  • Joi – Espressor manual in valoare de 554 RON + TVA
  • Vineri – Mixer vertical in valoare de 459 RON + TVA
  • Sambata – Aparat de gatit cu aburi in valoare de 274 RON + TVA
  • Duminica – Cuptor cu microunde in valoare de 342 RON + TVA
 • Premiul final constand intr-un voucher in valoare de 10.000 RON cu taxele incluse cu care castigatorul isi poate achizitiona produse de la Mobexpert - se acorda 1 premiu constand intr-un voucher in valoare de 10.000 RON (TVA inclus) cu care castigatorul isi va putea achizitiona produse de orice fel de la oricare magazin Mobexpert (taxele incluse), dupa incheierea campaniei, prin tragere la sorti.

Acordarea premiilor:

Premii zilnice: extragerile se vor face in fiecare zi de Luni pentru toata saptamana anterioara dintre codurile inscrise in acea saptamana. In total vor fi extrase 7 premii zilnice pe saptamana, exceptie facand prima saptamana, in cazul careia se vor desemna 6 castigatori. Prima extragere se va efectua pe data de 21.11.2016. Tragerile la sorti eferente saptamanilor 19 – 25 Decembrie, 26 Decembrie – 1 Ianuarie 2017 si 2 – 8 Ianuarie 2017 vor fi efectuate pe 9 Ianuarie 2017. Tragerile la sorti vor avea loc in prezenta unei comisii formata din reprezentanti ai agentiilor implicate in desfasurarea campaniei si vor fi atestate de catre un avocat prezent la locul extragerii.

Premiul final: dupa incheierea campaniei, in data de 17 ianuarie 2017, va avea loc tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului premiului constand intr-un voucher in valoare de 10.000 RON destinat cumpararii oricaror tipuri de produse din oricare magazin Mobexpert. La tragerea la sorti vor participa toate grupurile de coduri valide receptionate in perioada campaniei si anume 15 noiembrie 2016 - 15 ianuarie 2017, atat cele primite prin SMS la numarul 1859 cat si cele receptionate prin intermediul site-ului www.ineditfood.ro. Dupa extragerea castigatorului, se vor desemna si 3 rezerve pentru premiul alocat, pentru cazurile in care castigatorul nu poate fi validat din motive independente de organizator.