Acest concurs a expirat în data de 2017-10-24. Vezi concursurile active aici.
Va invitam cu drag sa participati la o noua editie a frumosului concurs lunar Reteteculinare! 2 sectiuni, 3 premii, zeci de retete interesante!

Va invitam cu drag sa participati la o noua editie a frumosului concurs lunar Reteteculinare ! 2 sectiuni, 3 premii, zeci de retete interesante!

Retetele voastre vor fi rasplatite cu 3 premii frumoase si utile pentru bucatarie, pe care ne vom bucura sa le acordam celor mai inspirati dintre voi:

Intre 23 septembrie si 23 octombrie va asteptam sa inscrieti retetele voastre la cele doua sectiuni de mai jos ale concursului lunii.

Ca in fiecare luna, va invitam sa participati la una sau ambele sectiuni de concurs: o sectiune cu tema libera si una cu o tema specifica. Tema acestei luni, generoasa si adaptata sezonului ca de obicei, este: "conservele bunicii".

Cum participi la una sau ambele sectiuni de concurs:

Concursul Nr. 1 - Fii BUCATARUL LUNII!

Propune cel putin doua retete cu orice tema doresti si fii bucatarul acestei luni! Tu esti bucatarul, tu alegi tema! 

Poti castiga un Set 5 piese forme pentru copt, de mare folos in bucataria unui pasionat de gatit.

Castiga reteta care acumuleaza cel mai mare punctaj, acordat prin jurizare de echipa RC.

Criteriile de jurizare pentru concursul "Bucatarul lunii " sunt: calitatea ingredientelor folosite, detalierea retetei prin text si imagini, originalitatea retetei.

Pentru a participa la concursul "Bucatarul lunii", inscrieti retetele in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Bucatarul Lunii".

Concursul nr. 2 - RETETELE LUNII 

Inscrie in concurs cel putin doua retete cu tema "conservele bunicii" si castiga unul dintre cele doua premii de buna calitate si de mare ajutor in bucataria ta:

  • Toaster 2 Slices Brushed Inox Breville
  • Cratita cu inductie Tefal Talent Pro, cu capac , 26cm

Cum participi la concursul "Retetele lunii"?

Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro, cel putin doua retete cu tema "CONSERVELE BUNICII" (tema acestei luni). 

Retetele trebuie sa va apartina si nu trebuie sa se regaseasca pe alte site-uri culinare!

Pentru a participa la concursul "Reteta lunii", inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".

Cele doua Retete ale Lunii vor fi desemnate prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, prezentarea preparatului final.

In ordinea clasarii, primul premiu, Toaster 2 Slices Brushed Inox Breville, va fi atribuit retetei cu cele mai multe puncte, iar cel de-al doilea premiu, Cratita cu inductie TEFAL Talent Pro, cu capac , 26cm, retetei clasate pe pozitia imediat urmatoare dintre cele inscrise in sectiunea din forum "Concurs - Reteta Lunii".

O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.

Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

Cei trei castigatori - unul al sectiunii "Bucatarul Lunii" si doi ai sectiunii "Retetele Lunii" vor fi anuntati pe 25 octombrie 2017.