Acest concurs a expirat în data de 2017-06-06. Vezi concursurile active aici.
Urmareste Liga 1 Orange pe toate ecranele, ghiceste scorul meciurilor si castiga premii fantastice.

Concursul "Ghiceste scorul – sezonul 7" se va desfasura incepand cu data de 22 iulie 2016 si se va incheia pe 05 iunie 2017, ora 23:59.

Concursul este organizat pe mai multe faze, iar la sfarsitul fiecareia se obtine un clasament pe baza punctajelor, se desemneaza castigatorii fazelor si se acorda premiile corespunzatoare fiecarei faze. La terminarea competitiei, pe data de 05 iunie 2017, ora 23:59, pe baza punctajelor utilizatorilor obtinute prin cumularea punctajelor tuturor fazelor, se realizeaza un Clasament General Final al utilizatorilor si se acorda premiile finale ale Concursului. La finalul Concursului se acorda premii si printr-o tragere la sorti la care participa toti utilizatorii inscrisi care respecta termenii si conditiile prezentului Regulament.

Inregistrarea utilizatorilor:

Utilizatorii vor trebui sa se inregistreze in concurs accesand pagina concursului online, prin folosirea unui  cont online Orange existent sau prin crearea unuia nou, folosind pentru concursul online un nume de utilizator asociat contului. Utilizatorii se vor inregistra in Concurs alegand un alias unic disponibil si sunt obligati sa declare un numar unic de telefon mobil valid. Utilizatorii inregistrati in concurs trebuie sa ofere datele reale de contact in vederea contactarii in cazul in care vor fi desemnati castigatori, pentru a intra in posesia premiilor.

Completarea scorurilor:

Pe perioada campionatului national de fotbal, programul acestuia se va afisa pe site-ul concursului cu data exacta si orele meciurilor programate. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a completa fiecare scor pe care il previzioneaza pentru fiecare din meciurile afisate, dupa cum urmeaza:

 • in spatiul dedicat utilizatorul introduce scorul / scorurile pe care le previzioneaza, dar nu mai tarziu de ora de incepere a meciului;
 • scorul / scorurile introduse trebuie salvate. Acestea pot fi modificate pana cel tarziu la inceperea meciului respectiv;
 • dupa fiecare modificare de scor facuta, utilizatorul trebuie sa-si salveze optiunile;

Utilizatorul va primi un punctaj in functie de predictiile pe care le face.

Acordarea punctelor de concurs si a punctelor suplimentare:

 • punctele de concurs

predictie utilizator pentru fiecare meci

predictie corecta (puncte) predictie incorecta (puncte)

echipa castigatoare a unui meci

5 0

scorul egal al unui meci

5 0

diferenta de goluri intr-un meci, daca a fost aleasa corect echipa castigatoare sau egalul (goluri Echipa 1 - goluri Echipa 2) 

5 0

scorul final la sfarsitul partidei

20 0

numarul total de goluri 

10 0

puncte suplimentare acordate conform sectiunii "punctele sumplimentare" de mai jos

conform sectiunii "punctele sumplimentare" conform sectiunii "punctele sumplimentare"

folosirea butonului „joker”

tripleaza predictia (x3) - 50

punctele zilei 

10 -

intrebare suplimentara

10 0

pozitie corecta a echipei in clasament

20 0
coduri promotionale diferite valori

 

Toate punctele obtinute intr-un meci se cumuleaza. Numarul maxim de puncte posibile pentru un meci este de 40.

Meciurile amanate sau disputate ulterior, meciurile castigate la masa verde, precum si alte cazuri exceptionale, nu vor fi incluse in cadrul punctajelor necesare fazelor, decat daca sunt comunicate public in timp util pentru fiecare faza de concurs. Daca scorurile finale oficiale in aceste cazuri exceptionale vor fi comunicate in perioada de concurs, punctajele recalculate vor fi incluse si luate in considerare doar pentru Clasamentul General Final al Concursului.

In cadrul concursului vor fi disponibile si urmatoarele sectiuni prin care se acorda puncte suplimentare, conform regulilor detaliate mai jos:

 • intrebarile suplimentare

Exemple de intrebari suplimentare:

 1. Cate cartonase rosii vor fi in meciul – Dinamo-Steaua? Raspunsul corect previzionat adauga 10 puncte.
 2. Aranjeaza corect, pana la data de 10 aprilie 2015, 23:59, echipele in clasamentul final al turului Ligii 1 si la finalul  jocului pentru fiecare echipa pozitionata corect se primesc 20 de puncte, iar pentru plasarea incorecta 0 puncte.
 • punctele zilei

In fiecare zi, fiecare utilizator poate primi 10 puncte suplimentare daca intra in pagina dedicata punctelor suplimentare si voteaza una din ofertele prezentate pe acea pagina. Pentru evitarea oricarui dubiu, indiferent de numarul de voturi acordate de acelasi utilizator, intr-o zi, numarul de puncte alocate va fi fix, 10 puncte. Dupa ora 00:00 a fiecarei zile, daca intra in aceeasi sectiune si voteaza, utilizatorul primeste alte 10 puncte care se adauga in contul sau de concurs.

 • plasarea jetonului tip „joker”

Utilizatorii pot primi puncte suplimentare daca folosesc o optiune de joker, care tripleaza punctajul pus in concurs. Jokerul poate tripla punctajul obtinut la meciul respectiv pentru predictia completa si corecta, dar daca previziunea este incorecta se scad automat 50 de puncte. Daca nu se previzioneaza un meci sau nu se completeaza o intrebare, scorul pana in acel moment ramane intact, insa utilizatorul nu va primi puncte suplimentare.

 • codurile promotionale

Utilizatorii pot primi puncte suplimentare pe baza unor coduri distribuite de Organizator pe diferite canale de comunicare:

 • postari gratuite pe pagina de Facebook a Organizatorului
 • gratuit, prin canale de presa
 • pagini sau campanii gratuite de internet
 • gratuit, prin TV sau radio, incluzandu-le pe toate acestea, dar fara a se limita la canalele de comunicare enumerate

Codurile promotionale vor fi introduse de utilizatori in campul dedicat din paginile concursului.

Clasamentul:

La finalul meciurilor, oricare Utilizator poate afla punctajul obtinut si pe ce loc se pozitioneaza in clasamentul general. Prin interogarea bazei de date se va putea vedea atat pozitia curenta cat si cea anterioara in cursa pentru premiile oferite in cadrul clasamentului final. Clasamentul general prezinta in ordinea pozitiilor topul utilizatorilor la momentul respectiv. Pe 05 iunie 2017, ora 23:59, pe baza punctajelor acumulate pe tot parcursul concursului de catre utilizatori, se realizeaza un Clasament General Final al utilizatorilor. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori au acelasi numar de puncte, se considera castigator utilizatorul care a salvat primul ultima predictie corecta a unui meci.

Perioada de concurs:

Concursul se desfasoara in 2 faze:

 • Faza 1: 22 iulie - 01 august 2016 - pentru inscrierea in concurs pentru a putea participa la tragerea la sorti.
 • Faza 2: 22 iulie - 05 iunie 2017: pentru premiile acordate in baza Clasamentului General Final. La sfarsitul fazei a doua de concurs pe 05 iunie 2017, ora 23:59, se cumuleaza toate punctele, se realizeaza clasamentul final, se desemneaza castigatorii si se acorda premiile corespunzatoare fiecarei faze.

Meciurile amanate sau disputate ulterior, meciurile castigate la masa verde, precum si alte cazuri exceptionale nu vor fi incluse in cadrul punctajelor necesare fazelor, decat daca sunt comunicate public in timp util pentru fiecare faza de concurs. Daca scorurile finale oficiale in aceste cazuri exceptionale vor fi comunicate in perioada de concurs, punctajele recalculate vor fi incluse si luate in considerare doar pentru Clasamentul General final al Concursului.

Desemnarea castigatorilor si acordarea premiilor:

Premiile acordate pe baza de puncte si Clasament General Final:

 • 1 premiu constand intr-un televizor LED, SONY, KDL40RD450BAEP, 40", FHD, 1920*1080, RMS 2*5W, DVB-T/C, SLOT CI+, HDMI, USB, SCART in valoare de 1.980 RON (TVA inclus), care se acorda utilizatorului care a obtinut cele mai multe puncte la finalul concursului;
 • 1 premiu constand intr-un smartphone HTC One A9 Grey in valoare de 1.983 RON (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al doilea;
 • 1 premiu constand intr-un Chromebook HP Chromebook 11,6 silver LPT-HPC1200601 in valoare de 1.234 RON (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al treilea
 • un stick Orange HDMI Stick OTT-ORO2400101 in valoare de 153 RON (TVA inclus), care se acorda utilizatorului clasat pe locul al patrulea;

Premiile acordate pe baza tragerii la sorti - toti utilizatorii care si-au inscris datele complet si corect in baza de date pana la data de 1 august 2016 vor participa la o tragere la sorti care se va finaliza cu desemnarea a 10 castigatori. Tragerea la sorti a premiilor concursului va avea loc pe data de 16 august 2016 la sediul organizatorului, prin metode electronice, fara posibilitatea interventiei umane in algoritmul de selectare a castigatorilor, in prezenta unei comisii formate din 3 reprezentanti ai organizatorului. 

Pentru tragerea la sorti se vor oferi ca premii 10 pachete, cate unul pentru fiecare din castigatori, compuse din:

 • 1 minge Adidas Official Football in valoare de 63.6 RON (TVA inclus)
 • 1 rucsac Adidas Back Pack in valoare de 61.2 RON (TVA Inclus) 

Pe tot parcursul concursului sunt oferite urmatoarele premii:

 • 1 premiu constand intr-un televizor LED, SONY, KDL40RD450BAEP, 40", FHD, 1920*1080,  RMS 2*5W, DVB-T/C, SLOT CI+, HDMI, USB, SCART
 • 1 premiu constand intr-un smartphone HTC One A9 Grey
 • 1 premiu constand intr-un Chromebook HP Chromebook 11,6 silver LPT-HPC1200601
 • 1 stick Orange HDMI Stick OTT-ORO2400101
 • 10 pachete continand fiecare 1 minge si un rucsac