Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-12-05. Vezi concursurile active aici.
Da start distractiei in familie cu Star Popcorn!

Campania “Da start distractiei in familie cu Star Popcorn” este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 31 octombrie 2016, ora 18:00 - 4 decembrie 2016, ora 23.59.

Ce trebuie sa faca Participantul:

  • a. Sa intre pe website-ul campaniei si sa acceseze sectiunea dedicata jocului denumita „Concurs”;
  • b. Sa apese pe butonul „Start";
  • c. Sa nimereasca toate pungile de Star Popcorn afisate in joc si sa evite sa nimereasca orice alte produse/obiecte care vor fi ilustrate pe ecran in timpul jocului. O punga de Star Popcorn nimerita va valora, in cadrul jocului, 10 puncte;
  • d. Sa se asigure ca respecta timpul pus la dispozitie de joc, mai exact 90 de secunde;
  • e. Sa se asigure ca termina o sesiune de joc cu cel putin 1 viata din cele 3 vieti pe care le va avea la dispozitie la startul unei sesiuni de joc, unde o viata se va pierde in orice situatie in care userul va nimeri in joc oricare alt produs/obiect care va aparea pe ecran, in afara pungii de Star Popcorn.
  • f. Sa termine cu succes cel putin un joc in care aduna un minim de 500 de puncte, in timpul alocat de 90 de secunde, respectand totodata regula de a finaliza jocul cu cel putin o viata din numarul maxim de 3 vieti care se vor acorda la inceputul jocului. Numarul minim de 500 de puncte se va raporta la o singura sesiune de joc. In cazul in care participantul finalizeaza mai multe sesiuni de joc cu un numar de puncte aferent fiecarei sesiuni mai mic de 500, acetea nu vor fi luate in considerare, in mod cumulat, pentru tragerea la sorti.

In cadrul campaniei pot fi acordate prin tragere la sorti, urmatoarele premii:

  • Marele premiu: Televizor LED Smart Samsung, 125 cm, 50KU6072, 4K Ultra HD. Se va oferi la finalul campaniei, prin tragere la sorti.
  • Premii saptamanale: Saptamanal se vor acorda 5 premii formate din: 1 cutie de Star Popcorn*1 abonament Voyo pentru 3 luni, 1 slanket si 1 bol brand-uit Star Popcorn prin tragere la sorti.

Aroma va putea fi aleasa de castigator dintre: Star Popcorn cu Arahide, Star Popcorn cu Cascaval si Star Popcorn cu Sare.

In total vor fi acordate, participantilor care s-au inscris in campanie in perioada 31 octombrie – 4 decembrie, 25 Premii Saptamanale astfel: vor exista 5 castigatori in fiecare dintre cele 5 saptamani de Campanie, iar fiecare dintre ei va primi Premiul Saptamanal detaliat anterior.