Acest concurs a expirat în data de 2017-09-04. Vezi concursurile active aici.
Fii Chef Bucataras inspirat! - Concurs culinar cu premii pentru originalitate.

Stiu cat de mult va plac provocarile fel de fel, asa ca iata una de care nu cred ca ati mai vazut pe aici.

Cu totii aveti retete salvate ca favorite ale altor bucatarasi, care vi se par grozave si pe care aveti in plan sa le testati. Mai stiu ca voi, bucatarasi adevarati, aveti pe langa talent si o doza mare de originalitate pe care o adaugati retetelor testate, asa ca iata ocazia perfecta sa v-o exprimati!

Cum participati:

In perioada 10 august - 3 septembrie 2017, inspirati-va din una dintre retetele inscrise pe Bucataras.ro, adaugati-i o nota originala (schimbati sau adaugati un ingredient sau mai multe, schimbati prezentarea si chiar numele), adaugati-o in contul vostru de pe Bucataras.ro si castigati unul dintre premiile cele frumoase pe care vi le-am pregatit cu drag.  In descriere, precizati link-ul retetei din care v-ati inspirat si ce ati schimbat.

Reteta/retetele "inspirate" trebuie sa apartina unui alt bucataras, nu va puteti reinterpreta propriile retete.
Cu cat mai multe retete inspirate de la prietenii bucatarasi, cu atat mai multe moduri de a va exprima originalitatea si mai frumoasa competitia.

Premii:

  • Premiul 1 - Set 7 piese vase de gatit
  • Premiul 2 - Kit tort 3 etaje-forme si ustensile decorare
  • Premiul 3 - Tigaie WOK 28 cm Tefal
  • Premiul 4 - Set platouri servire patiserie din sticla
  • Premiul 5 - 2 cupe din sticla pentru inghetata

Desemnarea castigatorilor se va face prin jurizare; juriul va fi format din membrii echipei Bucataras.ro. In faza de jurizare intra primele 35 de retete, in ordinea numarului de inimioare/aprecieri din partea utilizatorilor site-ului (asa ca va astept sa le faceti cat mai multa reclama printre prieteni, cu siguranta vor merita). Criteriile de jurizare vor fi: originalitatea reinterpretarii, originalitatea si armonia prezentarii, originalitatea noii denumiri.

Anuntarea castigatorilor se va face pe 5 septembrie 2017.

Fie ca cei mai originali sa castige!