Acest concurs a expirat în data de 2016-12-25. Vezi concursurile active aici.
Castiga un sejur de doua zile la Hotel Ferdinand, Danemarca! Inscrie-te in concursul Calendarul de Craciun JYSK.

Campania publicitara “Calendarul de Crăciun JYSK” va incepe la data 01.12.2017 si inceteaza la data de 24.12.2017, ora 23:59.

Campania publicitara “Calendarul de Crăciun JYSK” este accesibila tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania, care sunt posesorii unui buletin de identitate sau a unei carti de identitate la data inceperii campaniei publicitare.

Pentru a intra la concurs, participantii trebuie sa se inscrie completand formularul de pe site-ul concursului folosind o adresă de mail validă. Prin completarea formularului cu adresa de mail, participanții sunt de acord să primească pe adresa de mail oferită informații referitoare la concurs trimise de JYSK. Un participant se poate înscrie o singură dată în concurs folosind o adresă de mail validă, iar o adresă de mail poate fi înscrisă în concurs decât o singură dată. Orice încercare de fraudare a concursului este echivalentă cu eliminarea din concurs a respectivului participant.

Un participant poate răzui în fiecare zi câte un tichet. Un participant poate răzui o singură dată tichetul zilnic, deschizând ușa aferentă zilei respective. Participanții nu se pot întoarce în calendar pentru a deschide ușile din zilele precedente. Participantul trebuie să găsească pe tichet 3 simboluri identice din cele 9 simboluri existente pe tichet. Astfel, după ce răzuiește un tichet participanții pot obține 2, 3 sau 5 șanse extra pentru tragerea la sorți a Marelui premiu sau unul dintre cele 3 vouchere JYSK zilnice în valoare de 50 de lei.

Se vor acorda premii în valoare totală de 9,900 lei, astfel:

  • Marele premiu: sejur de două zile la Hotelul Ferdinand din Aarhus, Danemarca, in valoare de 1418 lei (2300 DKK), plus transport și cheltuieli în valoare de 4591 lei (1000 de euro)
  • zilnic 3 vouchere JYSK pentru cumpărături în magazinele fizice JYSK în valoare de 50 de lei fiecare, în total 72 de vouchere a câte 50 de lei.
  • un voucher JYSK Early Bird în valoare de 300 de lei pentru cumpărături în magazinele JYSK, oferit prin tragere la sorți. În tragerea la sorți vor fi incluși participanții care se înscriu în concurs până la data de 30.11.2017 inclusiv.

Câștigătorul Marelui Premiu va fi ales prin tragere la sorți. Numele câștigătorului va fi anunțat pe pagina https://jysk.ro/castigatori până la data de 10.01.2018. 

Câștigătorii celor 3 vouchere zilnice a câte 50 de lei sunt desemnați de sistemul automat al jocului în momentul în care răzuiesc tichetul de joc. Câștigătorii voucherelor zilnice vor fi contactați pe email în termen de 5 zile de la data câștigării voucherului și vor trebui să trimită datele necesare trimiterii voucherului: nume complet, magazin JYSK unde doresc să folosească voucherul, adresa si numărul de telefon la care pot fi contactați. 

Câștigătorul voucherului JYSK Early Bird în valoare de 300 de lei va fi ales prin tragere la sorți și anunțat până la data de 7 decembrie 2017.

Pentru mai multe detalii, consultă regulamentul oficial complet.