Acest concurs a expirat în data de 2018-07-09. Vezi concursurile active aici.
Vacanta e mai frumoasa cu desenele preferate. Castiga un super laptop cu serialele de pe Nickelodeon!

Câștigă cu Orange TV Go și Nickelodeon!

Vacanța copiilor vine cu noi episoade din SpongeBob și Țestoasele Ninja, pe Nickelodeon HD! Urmărește-le gratuit împreună cu cei mici, prin aplicația Orange TV Go și puteți câștiga:

  • un laptop One Asus – VivoBook-flip-14’’, cu husă SpongeBob
  • unul dintre cele 3 pachete speciale, conținând un rucsac Teenage Mutant Ninja Turtles, un fidget-spinner, un portmoneu și o pereche de căști

Cum poți accesa Orange TV Go:

  1. Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone, laptop, tabletă din App Store sau Google Play sau pentru smart TV Samsung, din Samsung apps.
  2. Intră în aplicație în secțiunea Live TV și accesează canalul Nickelodeon HD, folosind numele de utilizator și parola contului tău online My Orange sau pe smartphone cu numărul tău de telefon Orange.

Traficul de date pentru accesarea canalului va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului tău de internet.

Perioada de desfășurare a loteriei publicitare: 11 iunie 2018 – 8 iulie 2018. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consultăt regulamentul oficial complet.