Acest concurs a expirat în data de 2017-04-01. Vezi concursurile active aici.
Raspunde la 2 intrebari si finalizeaza inscrierea la concurs.

Concursul se va desfășura zilnic, începând cu data 1 ianuarie 2017 ora 00:00 și va dura până la 31 martie 2017 ora 23:50.

La concurs poate participa orice persoană fizică majoră cu domiciliul în România, care a împlinit vârsta de 18 ani la data începerii concursului, are un cont activat pe site-ul PariuriX.com.

Mecanismul de participare:

  • Pasul 1 – Crează un cont sau conectează-te pe PariuriX.com;
  • Pasul 2 – Răspunde la cele 2 întrebări despre pariuri și finalizează înscrierea;

Premiul cel mare este un iPhone 7 Gold, iar zilnic se va oferi o carte tipărită "Pariuri Sportive Fără Secrete" de Cădar Marius.

Câștigătorii se desemnează prin tragere la sorți, zilnic intră la tragere toți participanții care au răspuns la cele două întrebări și au finalizat înscrierea la concurs.

Dacă vei fi extras câștigător vei primi un mesaj privat de la utilizatorul admin (Cădar Marius) în care ți se vor solicita datele de livrare. Datele de livrare trebuie oferite până cel târziu în 5 aprilie 2017, după care nu vei mai putea revendica premiul.

Premiile se expediază prin Poșta Română în mod normal în maxim 5 zile lucrătoare de la primirea datelor de livrare. Veți primi un SMS sau un telefon să fiți anunțați că s-a expediat coletul.