Acest concurs a expirat în data de 2017-12-01. Vezi concursurile active aici.
Tommy Hilfiger a stiut tot timpul ca vrea sa se implice in lumea modei, prin urmare si-a dedicat toata viata acestui vis.

Tommy Hilfiger a stiut tot timpul ca vrea sa se implice in lumea modei, prin urmare si-a dedicat toata viata acestui vis. Cu daruiea si talentul lui si-a indeplinit acest ideal siin scurt timp a ajuns una dintre cele mai cunoscute marci de moda de pe mapamond.

Participa cu noi la concursul nostru din luna Noiembrie si castiga pentru tine sau partenerul tau un ceas fashion pentru barbati Tommy Hilfiger 1710337! Ceasul va va incanta cu un cadran sofisticat si cureaua din piele naturala de calitate. Nu astepta pe Mos Craciun si daruieste/ daruieste-ti un cadou chiar astazi!

Raspundeti la o intrebare simpla, completati un mic chestionar cu datele de contact si aveti sansa sa deveniti castigatorul ceasului barbatesc Tommy Hilfiger 1710337!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.12.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.11.2017 pina la 30.11.2017.

Felicitari!!! Castigatorul de luna trecuta este Bogdan F. din localitatea Timisoara.