Acest concurs a expirat în data de 2017-10-01. Vezi concursurile active aici.
Investitia depusa pentru a avea un ceas sportiv, elegant si durabil nu a fost niciodata mai mica.

Investitia depusa pentru a avea un ceas sportiv, elegant si durabil nu a fost niciodata mai mica. Inscrie-te in concursul nostru si castiga ceasul barbatesc Timex T49991 din colectia Expedition!

Acest ceas impunator, dar nu foarte provocator evidentiaza trasaturile fizice ale unei persoane aventuroase care apreciaza practibilitatea si tendintele in moda. Printre functiile ceasului amintim: coroana protejata, indicator data si iluminare Indiglo. Datorita rezistentei la apa 50M nu va trebui sa va faceti griji nici chiar in ploaie.

Raspundeti la o intrebare simpla, completati un mic chestionar cu datele de contact si aveti sansa sa deveniti castigatorul ceasului barbatesc Timex T49991 din colectia Expedition!

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda un ceas barbatesc Timex T49991 din colectia Expedition.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 10.10.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.09.2017 pina la 30.09.2017.

Castigatorul concursului de luna trecuta este Adrian M. din localitatea Tecuci.