Acest concurs a expirat în data de 2018-07-01. Vezi concursurile active aici.
Vine vara peste o luna! Esti pregatit pentru asta? ... Cand se schimba anotimpurile, garderoba ta necesita schimbari nu numai de haine.

Vine vara peste o luna! Esti pregatit pentru asta? ... Cand se schimba anotimpurile, garderoba ta necesita schimbari nu numai de haine. Este necesar sa schimbi si culorile! Care culori pot simboliza mai bine mult asteptata vacanta de vara decat albastrul azur si auriul? ... Bucurati-va de sansa unica de a castiga ceasul original pentru femei (Slim Runway MK3265) de la designerul fantastic Michael Kors!

Raspundeti doar la o intrebare simpla, la care gasiti raspunsul pe site-ul Brasty si puteti castiga o minunatie de ceas in aceasta vara.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 11.07.2018. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.06.2018 pina la 30.06.2018.