Acest concurs a expirat în data de 2017-10-01. Vezi concursurile active aici.
Visati de ceva timp la un ceas Festina, dar nu reusiti sa faceti economii?

Visati de ceva timp la un ceas Festina, dar nu reusiti sa faceti economii? Acum va puteti indeplini visul si astfel va impodobiti incheietura mainii cu ceasul clasic Festina 16813/2 din seria Boyfriend!

Acest ceas argintiu din otel inoxidabil, cu cadranul roz, romantic, are o serie de functii complementare foarte utile (indicator dată, indicator zi săptămână și afișare 24H). De asemenea ofera un standard de rezistenta la apa de 50M.

Regulile concursului sunt ca deobicei foarte simple. Raspundeti la intrebarea "Cu ce fel de sticla este acoperit cadranul ceasului de dama Festina 16813/2?" si completati formularul cu informatiile de contact.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda un ceas clasic Festina 16813/2 din seria Boyfriend.

 

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 15.10.2016. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.09.2017 pina la 30.09.2017.

Castigatorul concursului din luna August este Bogdan-Ioan C. din localitatea Odorheiul-Secuiesc.