Acest concurs a expirat în data de 2017-07-01. Vezi concursurile active aici.
Suntem deja in luna Iunie si cu aceasta ocazie am pregatit un nou concurs. De aceasta data aveti sansa de a castiga pentru perioada de vara un ceas barbatesc.

Suntem deja in luna Iunie si cu aceasta ocazie am pregatit un nou concurs. De aceasta data aveti sansa de a castiga pentru perioada de vara un ceas barbatesc marca Casio G-Shock GD-X6900LG-8!

Regulile concursului sunt ca intotdeauna foarte simple – raspundeti la o intrebare, completati un scurt chestionar cu datele de contact si sunteti inscrisi automat in cursa pentru super ceasul Casio G-Shock.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda un ceas Casio G-Shock GD-X6900LG-8.

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 15.07.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.06.2017 pina la 30.06.2017.

Castigatorul concursului din luna Mai pentru un ceas Tommy Hilfiger este G. Marius din localitatea Craiova. Felicitari castigatorului!