Acest concurs a expirat în data de 2018-11-01. Vezi concursurile active aici.
Gaseste urmatoarea Clipa de Aur!

Campania promotionala „Gaseste urmatoarea clipa de aur" este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01.09.2018 - 31.10.2018, inclusiv.

Produsele participante la campanie sunt exclusiv produsele Ferrero marca Ferrero Rocher in ambalaj Gold Edition 200 gr., cu cod unic inclus, importate si/sau distribuite de catre organizator pe teritoriul Romaniei si comercializate in oricare dintre magazinele de pe teritoriul Romaniei, identificate prin ambalajul promotional reprezentand eticheta aurie cu denumirea Ferrero Rocher Gold Edition, purtand inscriptia, in limba romana:

„Cauta codul promotional in interiorul ambalajului si inscrie-l pe www.ferrerorocher.ro, sectiunea Campanie. Poti castiga prin tragere la sorti marele premiu, un autoturism Mercedes-Benz tip CLA Coupé sau alte premii speciale. Perioada promotiei este 1 septembrie 2018 - 31 octombrie 2018. Regulamentul Campaniei este disponibil oricarui participant pe www.ferrerorocher.ro *Pastreaza codul promotional pentru validare.”

Pentru participarea si inscrierea valabila in campanie si pentru a putea intra in posesia unuia dintre premiile acordate de catre Organizator in cadrul prezentei Campanii, este necesara respectarea urmatorului mecanism:

  • sa se achizitioneze, in perioada campaniei, mai precis in oricare zi din perioada 01.09.2018 (ora 00.00.00, ora Romaniei) - 31.10.2018 (ora 23.59.59, inclusiv, ora Romaniei), unul sau mai multe produse participante la campanie;
  • sa se acceseze site-ul campaniei www.ferrerorocher.ro, in sectiunea campaniei, oricand in perioada campaniei;
  • sa se completeze in mod corect si complet formularul de inregistrare in campanie, cu datele personale solicitate, completarea acestor date fiind obligatorie pentru inscrierea valabila in campanie, si sa se inscrie cu aceasta ocazie codul alfanumeric unic alcatuit din 12 caractere aflat in interiorul ambalajului fiecarui produs participant achizitionat.

In cadrul campaniei sunt oferite urmatoarele premii:

  • Premiul cel mare ce consta intr-un autoturism marca Mercedes Benz tip CLA Coupé, in valoarea unitara de 138.307,75 RON
  • Premiile mici acordate in cadrul campaniei sunt:
    • 20 x Aparat Foto Instant Leica Sofort
    • 10 x Apple Watch Series 3

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti, ce va avea loc in urmatoarele conditii:

  • tragerea la sorti va avea loc in termen de 15 zile lucratoare de la data incheierii campaniei;
  • la tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valabile efectuate de participanti in perioada campaniei;
  • tragerea la sorti se va realiza prin intermediul unui sistem electronic securizat de extragere, mai exact, tragerea la sorti presupune folosirea unui program de calculator cu distribuire si extragere aleatorie, care va selecta castigatorii si rezervele dintr-o baza de date ce contine toate inscrierile valide;

Pentru fiecare dintre cele 31 de premii puse in joc se vor desemna prin tragere la sorti cate un castigator si un numar de cate 3 rezerve aferente fiecarui castigator in parte, pentru situatia in care castigatorii respectivi nu sunt validati sau refuza sa primeasca premiul.

Lista castigatorilor premiilor va fi publicata pe site-ul https://www.ferrerorocher.ro in sectiunea campaniei, in termen de maximum 15 zile de la validarea finala a acestora.

Campania promotionala „Gaseste urmatoarea clipa de aur" este organizata si desfasurata de FERRERO ROMANIA S.R.L. Campania este deschisa participarii tuturor persoanelor fizice, cetateni romani sau straini, rezidenti sau cu domiciliul sau resedinta, chiar temporara, in Romania, cu capacitate de exercitiu deplina, cu varsta minima de 18 ani, impliniti pana la data inceperii campaniei, care respecta termenii si conditiile Regulamentului Oficial. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.