Acest concurs a expirat în data de 2018-04-08. Vezi concursurile active aici.
In fiecare bucatarie e loc si pentru gusturi noi, si pentru traditii! De Paste, fa loc surprizelor la masa ta. Castiga premii surprinzatoare!

Campania promotionala "Castiga premii surprinzatoare" este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele Lidl, in perioada 19.03.2018 ora 00:00:01 – 07.04.2018 ora 23:59:59, ora Romaniei.

In cadrul campaniei, prin produse participante se vor intelege toate produsele comercializate in magazinele Lidldin gama sortimentala Deluxe, identificate prin ambalaje ce au logo-ul Deluxe pe ambalaj. Produsele participante la campanie sunt disponibile in limita stocului existent in fiecare magazin.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie, pe perioada desfasurarii campaniei, sa cumpere de minimum 60 de lei si cel putin un produs participant din gama sortimentala Deluxe si sa inscrie codul unic de pe bonul fiscal, prin SMS la 1812 sau pe site-ul surprize.lidl.ro/deluxe. In cazul in care participantul indeplineste aceste conditii, va intra automat in tragere la sorti pentru premiile campaniei.

In cadrul campaniei vor fi acordate urmatoarele premii:

  • 1x autoturism Audi S5 Coupe
  • 5x Laptop Apple MacBook Pro 15" Touch Bar/QC i7
  • 10x Sistem Home Cinema 5.1 3D SONY BDV-N9200WB, 1200W, negru

Organizatorul concursului este societatea LIDL DISCOUNT S.R.L. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.