Acest concurs a expirat în data de 2017-10-01. Vezi concursurile active aici.
Reamenajeaza si Praktiker te premiaza!

Campania "Aniversare 15 Ani Praktiker" se desfasoara in perioada 07.02.2017 - 30.09.2017 si este valabila atat in toate magazinele Praktiker de pe teritoriul Romaniei, cat si in magazinul online.

Toti clientii magazinelor Praktiker de pe teritoriul Romaniei, care au achizitionat produse in perioada de desfasurare a campaniei in valoare mai mare sau egala cu 500 Lei, valoare finala (TVA inclus) inregistrata pe un singur bon fiscal pot participa in extragerea pentru un apartament cu 4 camere in Palladium Residence oferit ca premiu de organizator.

Participarea la campanie se face prin trimiterea codului unic de pe bonul fiscal, cu valoare mai mare sau egala cu 500 lei fie prin SMS cu tarif normal, 0.05 euro, indiferent de tipul de abonament/ cartela prepay detinuta la numarul 3727, fie gratuit pe site-ul www.praktiker.ro. Codul unic se gaseste tiparit pe bonul fiscal, este format din 23 de cifre. Dupa trimiterea codului unic prin SMS, participantul va primi in mod automat un mesaj raspuns.

Premiul oferit in aceasta campanie promotionala consta intr-un apartament cu 4 camere, situat in Bucuresti, Palladium Residence, Drumul Gura Caliteim. 4-32,b1.2, sc. A, parter, sector 3.

Castigatorul premiului acordat in cadrul campaniei va fi desemnat prin tragere la sorti electronica, in prezenta unui notar public, in data de 18 octombrie 2017.