Acest concurs a expirat în data de 2017-08-28. Vezi concursurile active aici.
Haideti la cel mai proaspat concurs culinar estival!

Haideti la cel mai proaspat concurs culinar estival!

Echipa Gustos.ro va provoaca de aceasta data sa faceti o parada a retetelor estivale cu fructe si legume preparate de voi in aceasta perioada. Pe de o parte, se apropie postul Adormirii Maicii Domnului pe care unii dintre noi il respecta cu strictete, pe de alta parte, ingredientele vegetale, mai abundente decat oricand, sunt preferatele sezonului estival, temperaturile ridicate facandu-le cele mai prezente in meniul nostru. Pentru ca sunt atat de folosite in preparatele noastre, va invitam, asadar, la un nou concurs culinar care are ca tema aceste ingrediente indragite si sanatoase: fructele si legumele.

Iata cum participi la concurs:

Inscrie in perioada 26 iulie - 27 august 2017 pe site-ul nostru cel putin 2 retete cu fructe si legume si esti inscris in cursa pentru cele 5 premii grozave.

Premii:

Participantii care inscriu cele mai apreciate retete, atat de public (prin Like si Share), cat si de juriu, vor fi premiate cu premii minuntate pentru bucatarie:

  • Premiul 1: 1 x Aparat de gatit cu aburi Tefal Steam n'Light, 10 l
  • Premiul 2: 1 x Oala inalta cu capac TEFAL Duetto, inox, 22 cm
  • Premiul 3: 3 x Tava pizza Tefal Easy Grip, 34cm

Desemnarea castigatorilor se va face prin cumularea votului public cu cel al juriului, astfel:

  • Votul Publicului - o pondere de 50% din punctajului final va fi data de numarul de aprecieri ale publicului (like-uri si share-uri ale retetelor inscrise) 
  • Votul Juriului - 50% din punctajul final va fi acordat de juriul format din echipa Gustos.ro, care va aprecia: aspectul preparatului final, combinarea ingredientelor, claritatea descrierii pasilor de preparare.

Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele ale caror continut si/sau fotografii sunt copiate fara drepturi de autor vor fi descalificate.

Castigatorii vor fi anuntati pe 31 august 2017.

Cum incarcati retete in site pentru a participa la concurs?

Pentru a incarca in site-ul Gustos.ro retetele participante este necesar sa aveti un cont in site si sa urmati acesti pasi:

  1. Va autentificati in contul de utilizator Gustos.ro
  2. Accesati link-ul "Profilul tau"
  3. Apasati butonul "Adaga reteta"
  4. Completati formularul si incarcati fotografiile (Browse)
  5. Verificati si postati reteta