Acest concurs a expirat în data de 2018-07-18. Vezi concursurile active aici.
Pentru mamicile care isi doresc sa fie intotdeauna cu doi pasi inaintea foamei, U-Grow a lansat Vaporo, aparatul de gatit cu abur.

Dragostea trece prin stomac, fie el mai mare sau mai mic. Iar când foamea apare, nimic nu stă în calea bebelușului de a se face auzit. Pentru mămicile care își doresc să fie întotdeauna cu doi pași înaintea foamei, U-Grow a lansat VAPORO, aparatul de gătit cu abur Votat de către consumatori Produsul Anului 2018, la categoria Articole hrănire bebeluşi*.

Noul U-Grow VAPORO inovează prin înlocuirea sistemului de încălzire al roboților de bucătărie obișnuiți - boilerul clasic - cu un element de încălzire, oferind o experiență de utilizare mai prietenoasă și multiple beneficii printre care, cel mai important, siguranța sporită. Practic, spre deosebire de alte aparate de gătit mâncare pentru bebeluși, care funcționează în general pe boiler (o componentă fragilă, ce nu poate garanta 100% siguranță), sub presiune, VAPORO vine cu un sistem care să nu mai depindă de acest boiler și care oferă 100% siguranță și igienă, cele mai importante aspecte atunci când vine vorba despre hrănirea bebelușului.

Datorită sistemului utilizat, aparatul poate funcționa continuu, iar utilizatorul nu mai este astfel nevoit să aștepte ca boilerul să fie din nou pregătit pentru funcționare. În plus, construcția modernă a aparatului de gătit garantează igienizare 100%, chiar și a capacului elementului de încălzire, după fiecare utilizare. De asemenea, prin forma vasului și înclinația lamelor, VAPORO asigură cele mai bune rezultate și o digestibilitate ridicată a hranei. Mai mult decât atât, oferă o experiență simplă de utilizare și ține utilizatorul tot timpul la curent cu procesul de preparare, duratele de funcționare fiind întotdeauna vizibile. 

Ce putem pregăti cu VAPORO? Orice! Când vine vorba de diversificare, posibilitățile sunt nelimitate, iar cu noul robot de bucătărie cu abur U-Grow VAPORO se poate prepara orice mâncărică i-ar placea lui bebe, de la fructe sau legume până la pește, pui sau vită, în cele mai delicioase combinații. 

Studiul a fost realizat online, pe 29 de categorii, de Exact Business Solution, pe un eșantion de 7100 de consumatori români, reprezentativ pentru populația din mediul urban cu vârstă cuprinsă între 18 și 54 de ani, utilizatori de internet. Eroarea maximă de eșantionare este +/-1.2%. Studiul a avut loc în perioada 16 aprilie- 21 mai 2018. 

Criteriile de selecție au fost: inovație, atractivitate, satisfacție. Produsele câștigatoare au fost votate de către consumatori dintre produsele înscrise în competiție.

Participa la concurs in perioada 04 - 17 iulie 2018, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga un un aparat de gătit cu abur U-Grow VAPORO.