Acest concurs a expirat în data de 2017-02-12. Vezi concursurile active aici.
Retetele lunii Ianuarie.

Fii bucatarul lunii ianuarie!

Inscrie in concurs retete cu oti castiga unul dintre cele doua frumoase si utile premii:

  • Tigaie cu capac 28 cm - Vitesse Vitesse France
  • Sandwich Maker Breville

Cum participi la concursul "Retetele lunii"?

Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro una sau mai multe retete romanesti cu carne de porc (tema lunii ianuarie).

Pentru a participa la concursul "Reteta lunii" inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".

Reteta Lunii ianuarie va fi desemnata prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, detalierea pasilor de preparare prin text si imagini. In ordinea clasarii, primul premiu (Tigaie cu capac 28 cm - Vitesse Vitesse France) va fi atribuit retetei cu cele mai multe puncte, iar cel de-al doilea premiu (Sandwich Maker Breville), retetei clasate pe pozitia imediat urmatoare dintre cele inscrise in sectiunea din forum "Concurs - Reteta Lunii".

O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.

Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

Castigatorii vor fi anuntati pe 13 februarie 2017.