Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-12-12. Vezi concursurile active aici.
Sarbatorile vin, iar odata cu ele si cadourile! Anul asta fa-ti cadoul ideal fix cu ce-ti doresti tu mai tare de pe rafturile Praktiker! Il meriti!

Campania "Mestereste-ti singur lista de Craciun"​ incepe la data de 22 noiembrie 2017 si dureaza pana la data de 11 decembrie 2017.

Toti clientii magazinelor Praktiker de pe teritoriul Romaniei, care vin in magazinele Praktiker pe perioada de desfasurare a campaniei, si care efectueaza cumparaturi, au dreptul de a completa o lista cu produsele pe care si le doresc de Craciun, produse care trebuie sa se regaseasca in sortimentul Praktiker, prezente la raft spre vanzare. Valoarea totala a produselor inscrise in lista trebuie sa nu depaseasca suma de 500,00 lei (se totalizeaza valoarea produselor prezente la raft la data completarii listei).

Pentru a participa la extragere, clientul trebuie sa compleze in intregime talonul: campurile din lista (denumire produs, cod EAN, pret produs la raft, cantitate, valoare produs, valoare totala, conform modelului) cat si campurile cu datele personale, numar bon, sa-l dateze, sa-l semneze si sa-l introduca in urna special b amenajata in interiorul fiecarui magazin Praktiker.

La finalul campaniei va avea loc tragerea la sorti prin care fiecare magazin Praktiker va desemna cate 1 castigator. Premiul pentru fiecare castigator consta in acordarea produselor inscrise in lista. Extragerea va avea loc la data de 18 Decembrie 2017.

Pentru mai multe detalii, consulta regulamentul oficial complet.