Acest concurs a expirat în data de 2019-04-11. Vezi concursurile active aici.
Proiectul Cool List a lansat un concurs prin care orice utilizator de Instagram are șansa de a câștiga un pachet de produse Moleskine în valoare de 900 lei!

Moleskine este o marcă pe care au iubit-o nume mari, precum Van Gogh, Picasso și Hemingway. Cu toții recunoaștem astăzi carnetul sobru, cu copertă neagră, prinsă cu un elastic foarte util. Acest carnet este semnătura Moleskine, însă acum brand-ul produce o gamă largă de obiecte.

Proiectul Cool List a lansat recent un concurs prin care orice utilizator de Instagram are șansa de a câștiga un pachet de produse Moleskine în valoare de 900 lei: un rucsac, un set cu un carnet clasic negru și pix, un carnet ediție limitată Basquiat și o lampă pentru citit.

Cum poți participa la concurs?

  1. Trebuie să ai un cont activ pe Instagram 
  2. Apreciază această postare 
  3. Urmărește contul @CoolList pe Instagram
  4. Menționează (tag) într-un comentariu (în postul de pe Instagram) un prieten care e pasionat de lucruri și locuri frumoase din România.

Poți comenta de mai multe ori, cu mențiuni diferite, însă nu mai mult de 10 ori. Acest concurs este deschis până pe 10 aprilie (inclusiv), iar câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți prin Random.org (dintre toate comentariile primite în postul de pe Instagram) și anunțat prin mesaj direct. 

Detalii complete găsești aici.

5 din 5 (4 Voturi)